![]() |
Re: Masina Mea: Opel Calibra C20NE - 1994
Bine acuma , nu ma pot lua dupa Cristi ca de cand are volanul pe dos , ii si el pe dos :)). Cand vi acasa ma ?
|
Quote:
|
Quote:
|
6 Attachment(s)
Nu am mai postat de ceva vreme pe aici.
Ce pot sa zic. Masina merge impecabil , fara nici o fitza , figura din partea motorului. O singura faza mi-a facut , s-a fisurat furtunul de la benzina de retur langa colier. O chestie de 5 minute pana l-am reparat , dar in rest chiar nu am ce sa ii reprosez. Trage foarte foarte bine , sunt multumit , pentru rotile care le are chiar merge bine. ( Nici un Calibra cu C20XE nu a reusit inca sa ma puna cu botul pe labe. ) Ultima cursa a fost cu un asa zis Audi A6 "2.0 TDI" asa se lauda omul , cand colo era 3.2 V6 QUATTRO Softat. Pentru aia eu zic ca nu m-am facut de rusine. A plecat la start 4 masini in fata mea , iar la finish am reusit sa recuperez o masina. Per total eu sunt foarte multumit de masina. Il las pe flexatu sa isi dea o parere despre cum merge masina , ca el a vazut-o recent alergata :). |
daps..ce pot sa zic?! impresionant:D chiar trage bine de tot din ce am vazut(chiar invarte bine rotoacele alea,...si inca ceva..evacuarea suna bine de tot ;) abia astept sa termin si eu cu sfi'u sa'l pun sus,ca deja pe ne'ma lasa cutia...simte ca se pregateste ceva :D
|
Din pacate masina a suferit o mica tamponare ieri , din care am iesit putin cam sifonat
bara fata , capota , faruri , intaritura bara fata , traversa de sus , traversa din spatele intariturii , etc ... Cu ocazia asta masina deja a intrat la facut , si o sa ii fac toata tinichigeria + un vopsit integral ca sa stiu ca am scapat de rugina. Revin cu detalii si cu poze |
noah amu in tot raul e un bine :twisted: pacat de farurile alea ca erau ca noi . tu esti ok ma gandesc din moment ce tastezi :-P . macar ai fo nevinovat sau erai cu ochii la tare posterior?
|
Pai din moment ce i-am tras-o pe la spate iti dai seama ca eu sunt vinovat. El o franat ca un dobitoc in fata mea intentionat. acuma nah sa nu intram in detalii ca nu are rost
|
bafta la ciocanit......si vezi ce nuantza de verde ii dai :twisted:
|
2 Attachment(s)
Si pozele cu masina. Asa arata ieri.
|
Mda...chiar zilele trecute te=am vazut in miscare :).Acum ce sa-i mai faci,cum zicea si colegul de mai sus...vorba aia, tot raul spre bine,daca o bagi la tinichigerie si vopsit 8)
Bafta si sa iasa bineee! |
Quote:
lasa Alex ca nu ii grav macar o faci toata brici ;) |
Pai nuanta va fi ceva Verde de la VW/AUDI , azi m-am uitat pe paletarul de culori si era frumos. Sa vedem acuma
|
1 Attachment(s)
Ceva shimbari de planri. Astept OK ul ca sa pot sa imi schimb culoarea , si atunci masina probbil va fi Albastru REDBULL. Culoarea de la VW Golf 5 R32 . Intre timp m-am ales cu 2 stopuri LED
|
Quote:
"Insanatosire grabnica" a masinii ... |
| All times are GMT +2. The time now is 07:34. |
- Copyright 2026 4Tuning