![]() |
Re: Masini - Made In Constantza
abee 4 mii de euroi...
|
Quote:
|
o sa ii fac si capota .. dar o sa i-o fac nu toata neagra ci spre spate .. o sa fie in degradee ...
|
Quote:
Asa ziceam si eu ... |
Quote:
|
Quote:
P.S. misto ideea cu degrade spre spatele plafonului... |
9 Attachment(s)
ia uitati ce mai este "made in cta"...
oare a cui o fi masina ? astept pareri....:roll: |
mai oare a cui sa fie masina aia ??? nu o fii cea din semnatura .............oare.................oare?? just jockin'
nu e a 'ta' peter? ca o parere , daca ai reusi sa pui pe masina litera chinezeasca , da fara steagu ala ar fi ;) ;) :dance: :yikes: : :joy: :rockon: : :tenisclap :pistoles: :drunk: :peace: misto |
WOOOOOOOOW :shock: :rolleyes2
"made in constanta" ... explica si tu mai pe larg ce modificari i-ai adus, ca datorita unor anumite lacune ale pozelor nu se distinge bine... by the way, pe unde te plimbi cu ea? ca nu te-am vazut niciodata la volan :rolleyes2 |
1 Attachment(s)
PS: a iesit CPF-u' de la vopsit :peace: (traiasca Leo!)
|
in sf .... aleluia :D
|
Quote:
ptr quick modificari: kit intercooler,cip C&C,stopuri fumurii,semnalizatoare laterale fumurii,geamuri fata fumurii,detector de radar whistler,anvelope pirelli scorpion. ar urma: navigator beker cu gps..... P.S. stiti vreun navigator care are si dvd...in jur de 17-18 mil ? |
e inca masina parintilor ,mai e ceva pana la proprietate proprie si personala.nu ma strange de gat peter dar nu am zis decat adevarul :)
|
Quote:
.....saraku leo tre sa ii dati de baut multi ani de akum inkolo:lol:......;) felicitari :twisted: |
Frumos tico!!!sa-l stapanesti sanatos!!!:)
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:34. |
- Copyright 2026 4Tuning