![]() |
Re:
Quote:
|
Se pare ca reinvie portu tomis :rockon: :rockon: :rockon:
|
sfatu meu nu va mai ducetzi in portu tomis o perioada , nu zic de ce , cine asculta bine , cine nu , iarashi bine!
|
Pai zi sa stim si noi, ne paste garda pe acolo, vine gripa aviara, vine tsunami.....?
Am luat la cunostinta! |
ma bucur ca ai luat la cunostinta , nu e gluma! stiti voi la ce ma refer
|
Crezi ca nu ne dam seama ca astia s-au facut re rahat si ca vor face acum tot posibilul sa-si spele imaginea?
Au nevoie de un tap ispasitor, si cu siguranta nu voi fii eu ala! Sper sa nu fie niciunul din noi...... |
Re:
Quote:
|
Mah chiar ca revine portul tomis .......sambata seara a fost showl care la dat la natzional tv sau antena 1.......................
Ba ai draq astia de la national tv.....cate vrajeli au putut baga in legatura cu portul tomis.......cica inainte veneau baietzii de bani gata cu prietenele sa le impresioneze.ca au masini puternice.( eu tin minte ca numai dacii se dadeau)........acum cica ar fi locul lu astia cu masinile de la firma :D....... Din cauza unor jegosi ca astia de la national......acum o sa puna politzia ochii pe port ..ca sa nu fie trasa la raspundere politzia.... :peace: :peace: :peace: |
tul in gura de reporter prost si andicapat :) ma ce draq sa apucat prostu sa vb aiurea de portu tomis ..........hal draq prost nci macar sa vb nu stia bou draq .............nu avea ca sa dea la stiri si hai sa dea si el o tura prin port ........din cauza prostului asta o sa fie garda cu ochii pe port ........
auzi cica pana acum un an era locul celor cu bani care veneau sa isi impresioneze tarfele din masina cand de fapt astia cu bani veneu si spargeau seminte si comentau la astia cu daciutzele care se dadeau [MESAJ PT ADRIAN OLAROIU (daca citeste cumva msg) ba boule ce draq te-ai apucat sa faci reportaje dastea in port acum o sa se puna garda rau pe port mai si minti pe deasupra REPORTER PROST] daca cineva stie mailu lu dobitocul ala de reporter prost ....daca o avea pls postatil pe forum :twisted: :chainsaw: :chainsaw: :boxing: :boxing: :boxing: :2gun: :2gun: :2gun: :2gun: :pistoles: :headache: :headache: :headache: :headache: :pissed: :pissed: prostii ca asta merita sa ...................zicetzi voi ce .............. :peace: |
Nu numai la voi e asa! La Ploiesti erau niste catarage de masini si :
Bolizii s`au adunat , ceea ce parea a fi o cursa de masiniiii ( sefu politiei ploiesti ) Ce sa`i faci cu reporterii astia ! :arrow: Fuck tha Police & Tv News! |
:shock: :D
|
pei ca sa manance si ei ceva ... ca atunci cand nu se intampla nimic interesant in romania sau daca altu isi omoara sotia ei prefera sa scoata poezii noi despre noi la tv
|
dar a mi fost vreun reportaj de la Antena 1, in afara de cel de la National TV?
Ca am citit mai sus cv de genul asta (am citit in alta sectiune a forumului, la Life style). Daca il are cineva, sa il dea si pe forum! |
Re:
Quote:
PROSTU DRAQ CA NU POT SA MA ABTIN si aia de la antena 1 alte vrajeli cica \"PARIORII\" |
Re:
Quote:
Auzi ce zice cica \"POLITIA A FOST ANUNTATA DAR NU S-AU SINCHISIT SA VINA\" pai cum draq sa nu se puna calare garda acum pe port |
| All times are GMT +2. The time now is 07:17. |
- Copyright 2026 4Tuning