![]() |
Re: Ce am vazut azi
3 Attachment(s)
era prin hateg.intelegeti ce se vede in pozele facute cu telefonu :D
|
Parca e putin cam exagerat...cu prizele de aer de pe capota si mai ales cu alea din laterale parca prea tare vrea sa fie un mustang sau alt muscle-car
|
Quote:
|
merge pusa la Kitch.fata e prea exagerata mai ales prelungirea de spoiler plus prizele alea patrate (arata parca ar fi facuta cu piese din talcioc)si prizele alea de pe lateral sunt exagerate merg la o masina coupe gen audi TT nu la una cu 4 usi..
|
da nici asta n-are 4 usi ..helou :)!!
nu e chiar kitch... |
Quote:
|
Interiorul era super,fetele de usi modificate,ceasurile cu "presiuni" erau si ele prezente,piele alba,dvd etc.daca nu ma insel cred ca e achizitia lu tipu care avea replica de la Lambo.Vazuta de aproape si studiata putin sa sti ca nu prea da a kitch.
|
Ii urat rau. Pacat de masina.
|
Cand e vorba de tuning la BMW, Mercedes sau Audi, si in general la marcile de lux, parerea mea e ca trebuie sa fie cat mai subtil.....La marcile de lux mie personal imi place tuningul de fabrica daca se poate spune asa(M3, M5, AMG, S sau RS, IS F)
|
1 Attachment(s)
ATENTIE !!! care mai are drum prin Santuhalm , fiti atenti la "AutoItalia" ;) eu am vazut azi , acolo un Maserati GranTurismo negru ... pacat ca nici pe asta nu am apucat sa`l fotografiez :(
|
Quote:
|
Acum imi dai dreptate ca nu prea arata a kitch cand il vezi live?
|
marku5 ... faina masina ... naspa telefon :)) ... joke :D
|
3 Attachment(s)
Toti se pregatesc de iarna, voi?
|
eu maine trec la bocanci :-P
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:53. |