![]() |
Re: Golf 2 - B 76 BPR
Quote:
A iesit frumos!Bravo! |
this is iz tu za bi tu za best.
well done miorel, after 2 years of waiting.. now it's ready to get your ass ripped on the strets! 8) |
cool car :rolleyes2
|
BPR-ule ce te tot lauzi frate cu masina asta ? ti-ai cumparat cumva chiuloasa noua sa dai 400 euro pe ea? ti-ai bagat tu nasu` in turbina sa te poti numi pasionat ? .. arunca si tu un ochi pe forumul pasionatiilor de Golf 2 si ai sa vezi ca nu esti pasionat deloc :lol::lol::poke::woowoo: ..
PS: pune draq si tu niste jante de tabla si GPL sa fii in ton cu moda pasionatiilor :rolleyes2 |
hai fratioare bpr mai mergem cu masinile la mare sau nu mai mergem ca trece vara... si stii tu ca iarna nu-i ca vara, spunea un mare intelept :D
|
Si eu sustin cele spuse mai sus...acum daca ai scos porumbelul, trebuie sa ne scoti vrei nu vrei :) dai si un gratar acolo etc...tot tacamul...lol.
Sper ca stiti de gluma. |
|
e beton golful acesta :shock:. sa te bucuri de ea! bafta
|
Quote:
Foarte frumoase pozele, nu ma asteptam la asa surpriza. De bucurat ,ma bucur ies aproape zilnic si ma plimb,iau cate un golfist cu mine si il plimb.Ultimul a fost NONI ,sa vedem care o sa urmeze.Masina merge fara greseala de doua luni . Meritul ca merge masina e doar al unui singur om,mai exact a lu CRISTI MAIER ,el a facut din rahat bici ,si acum si pocneste. Doresc la toata lumea care face asa ceva ,sa aibe satisfactie totala cum am si eu |
cum e boss, merge motorul?
|
Quote:
Doar daia are 30000 mii de km. |
si filmuletu?
|
Quote:
O sa rezolv problema, si dupa, o sa fac si un filmulet. |
Parerea mea,la ora actuala,este cel mai rapid Golf 2 din tara....am apucat sa vad cum merge....e o motocicleta pe 4 roti! Bravo, BPR-ule:D
Sa te bucuri de ea!!! |
Quote:
Dar daca tot ai facut-o e una foarte pertinenta si de luat in seama.Eu unul nu pot spune ca e cel mai rapid,las oameni care au vazut-o sa aprecieze. Apropo, dar nici cu dizelache al tau nu mie frica deloc. |
| All times are GMT +2. The time now is 05:12. |
- Copyright 2026 4Tuning