![]() |
Re: E36 - Coupe :x
Quote:
Quote:
|
raul daca nu te deranjeaza si poti, imi spui si mie de unde ai luat bandoul de pe bara fata pentru numar, ca vad ca e altfel decat cel stock la bara de M.................aici sau pe pm , sau cum vrei:rolleyes2
|
Quote:
Pai ii pui motor si te abtii sa nu-i dai!:lol::lol:.Oare va fi posibil?:D |
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
10 Attachment(s)
poziilliiii ;)
|
Imi facusem eu un calcul aproximativ cat m-ar fi costat sa schimb motoru exact exact cum as fi vrut... sa fie totul original, la locul lui curat tot ce trebuie si ajunsesem pe la vreo 1500E (aici am inclus si costul motorului in cauza).
Masina ramane la fel de intretinuta, asta depide numai si numai de tine, sunt multe masini, showroom condition la noi, care in privat iau cercuri si forja en-gross. merg la fel de bine, arata la fel de bine.. iar eu daca am stricat vreo data ceva, am stricat ghidajele de pe bara pt ca agatzam la toate tampeniile cu splitterele si ma saturasem sa incadrez si cea mai mica denivelare din asfalt... dar masina mea era daily driven. |
Maxim am spus !!! apropo ca si sugestie, nu iti place cum da pleoapa luneta pe e36 ...?ar merge una tot de AC , sa se asorteze cu difuseru de la bara spate:)
|
10 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
ms de sfaturi sprinter;) |
Quote:
|
Quote:
Eu am avut 1.6 si am trecut la 2.0 Baiiii cumpara ti praguri ca arata dubios... e ca si cum ai vedea o femeia visurilor tale cu par pe picioare :rolleyes2 |
Deci pozele sunt salvate toate, puse intr-un folder separat, la loc de cinste.BESTIALEEEEEE!!:woowoo::weee:.Prea intr-un mare fel arata neagra pe zapada.
PS:Sef da praguri ///M?:cry:.Acuma am observat. |
nu ma certati acuma cu pragurileee....dar nu prea ma incantaa...:|....plm....o sa vad...poate pun :D:D:D
v-am puupaat ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 16:53. |
- Copyright 2026 4Tuning