Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 - Coupe :x (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/81039-e36-coupe.html)

ar_66_rau 16-12-10 16:01

Re: E36 - Coupe :x

Quote:

Originally Posted by sprinter (Post 3901877)
Mi-ai amestecat visele cu pozele astea... :cry:

sprinteerr....sorry:(

Quote:

Originally Posted by sprinter (Post 3902868)
E destul de greu sa ti o masina in stare buna dupa ce pui un motor care trage, dar nu e imposibil. trust me :lol: atata tot ca o sa te manance in talpa sa ii dai peste tot si iar zic... trust me :)))

aici nu stiu ce sa mai zic....daca merge prima varianta......sa ramana la fel de intretinuta nici nu mai stau pe ganduri....maine iau motor.....dar nici eu nu stiu:(:(

SB09HMM 16-12-10 16:09

raul daca nu te deranjeaza si poti, imi spui si mie de unde ai luat bandoul de pe bara fata pentru numar, ca vad ca e altfel decat cel stock la bara de M.................aici sau pe pm , sau cum vrei:rolleyes2

Wilgax 16-12-10 16:12

Quote:

Originally Posted by ar_66_rau (Post 3903004)
sprinteerr....sorry:(

aici nu stiu ce sa mai zic....daca merge prima varianta......sa ramana la fel de intretinuta nici nu mai stau pe ganduri....maine iau motor.....dar nici eu nu stiu:(:(

Pai ii pui motor si te abtii sa nu-i dai!:lol::lol:.Oare va fi posibil?:D

ar_66_rau 16-12-10 16:13

Quote:

Originally Posted by Nosfer (Post 3902573)
Pana te chinui sa-ti pui 2.5 pe asta, mai dai si atatia bani, strici frumusete de masina, mai bine o tii pe asta de show/expo ca e perfecta masina si iti iei un 325 langa doar pt senzatii mai tari :)) Cu masina ta m-as plimba cu 40-50 la ora sa o admire cat mai multi :rolleyes2

stii cum e....cand e pasiune banii nu mai conteaza...si asa imi sta intr-o gramada:D....vb e cu intretinutul.....dar nici nu pot sa nu am sunetul de 6 pistoane...si totusi daca am chef sa dau in ceva sa dau....sau sa vina un passat 1.9tdi si sa-mi dea...nici asa nu merge :lol::lol::lol:

Quote:

Originally Posted by Svasti88 (Post 3902606)
sau ii pune 1.6 si atunci o sa ai aiba mai mare grija de ea:P:P:P

acuma nici nu ne batem joc :lol::lol:

Quote:

Originally Posted by last_don (Post 3902607)
el e mai la show..maxim 40km/h ii da :lol:

serifu...nu tot timpu';)...nu toti avem urs sa avem in ce da :lol::lol::lol:

Quote:

Originally Posted by Patrulei (Post 3902641)
Felicitari pentru masina!frumos exemplar.Bafta in continuare!

ms mult...toate cele bune ;)

ar_66_rau 16-12-10 16:13

Quote:

Originally Posted by SB09HMM (Post 3903028)
raul daca nu te deranjeaza si poti, imi spui si mie de unde ai luat bandoul de pe bara fata pentru numar, ca vad ca e altfel decat cel stock la bara de M.................aici sau pe pm , sau cum vrei:rolleyes2

ai pm ;)

ar_66_rau 16-12-10 16:14

Quote:

Originally Posted by Wilgax (Post 3903033)
Pai ii pui motor si te abtii sa nu-i dai!:lol::lol:.Oare va fi posibil?:D

eee...nu sa nu ii dai de loc...asa ce rost are???doar sa nu iti bati joc de masinaa... ;)

ar_66_rau 16-12-10 16:29

10 Attachment(s)
poziilliiii ;)

sprinter 16-12-10 16:32

Imi facusem eu un calcul aproximativ cat m-ar fi costat sa schimb motoru exact exact cum as fi vrut... sa fie totul original, la locul lui curat tot ce trebuie si ajunsesem pe la vreo 1500E (aici am inclus si costul motorului in cauza).

Masina ramane la fel de intretinuta, asta depide numai si numai de tine, sunt multe masini, showroom condition la noi, care in privat iau cercuri si forja en-gross. merg la fel de bine, arata la fel de bine.. iar eu daca am stricat vreo data ceva, am stricat ghidajele de pe bara pt ca agatzam la toate tampeniile cu splitterele si ma saturasem sa incadrez si cea mai mica denivelare din asfalt... dar masina mea era daily driven.

SB09HMM 16-12-10 16:33

Maxim am spus !!! apropo ca si sugestie, nu iti place cum da pleoapa luneta pe e36 ...?ar merge una tot de AC , sa se asorteze cu difuseru de la bara spate:)

ar_66_rau 16-12-10 16:34

10 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by ar_66_rau (Post 3903076)
poziilliiii ;)

si mai cateva si gata :)))

ar_66_rau 16-12-10 16:38

Quote:

Originally Posted by sprinter (Post 3903081)
Imi facusem eu un calcul aproximativ cat m-ar fi costat sa schimb motoru exact exact cum as fi vrut... sa fie totul original, la locul lui curat tot ce trebuie si ajunsesem pe la vreo 1500E (aici am inclus si costul motorului in cauza).

Masina ramane la fel de intretinuta, asta depide numai si numai de tine, sunt multe masini, showroom condition la noi, care in privat iau cercuri si forja en-gross. merg la fel de bine, arata la fel de bine.. iar eu daca am stricat vreo data ceva, am stricat ghidajele de pe bara pt ca agatzam la toate tampeniile cu splitterele si ma saturasem sa incadrez si cea mai mica denivelare din asfalt... dar masina mea era daily driven.

daa..destul costull..dar ce motor ai vruut???oricum sunt acolo dejaa..nu mai rezist...cred k ma arunc la un 2.5 2.8......ca de M nu vreau sa ma arunc ca vreau sa-mi iau iarasi o "mobra" :D:D:D
ms de sfaturi sprinter;)

ar_66_rau 16-12-10 16:38

Quote:

Originally Posted by SB09HMM (Post 3903087)
Maxim am spus !!! apropo ca si sugestie, nu iti place cum da pleoapa luneta pe e36 ...?ar merge una tot de AC , sa se asorteze cu difuseru de la bara spate:)

am una in garaj dar nu ac schnitzer...si nush ce sa fac:D:D>...nici nu am stiut k este ac schnitzer....tre sa vad cum arata...ms de pont;)

sprinter 16-12-10 16:47

Quote:

Originally Posted by ar_66_rau (Post 3903106)
daa..destul costull..dar ce motor ai vruut???oricum sunt acolo dejaa..nu mai rezist...cred k ma arunc la un 2.5 2.8......ca de M nu vreau sa ma arunc ca vreau sa-mi iau iarasi o "mobra" :D:D:D
ms de sfaturi sprinter;)

In costul asta am inclus multe chestii .... de genu revopsit compartiment motor, scos suportul de bobine de pe oala, suportul de vas de servo... multe tampenii. ti as recomanda un 2.8 luat de pe automata. e diferenta destul de mare si are acelasi consum.
Eu am avut 1.6 si am trecut la 2.0

Baiiii cumpara ti praguri ca arata dubios... e ca si cum ai vedea o femeia visurilor tale cu par pe picioare :rolleyes2

Wilgax 16-12-10 17:00

Deci pozele sunt salvate toate, puse intr-un folder separat, la loc de cinste.BESTIALEEEEEE!!:woowoo::weee:.Prea intr-un mare fel arata neagra pe zapada.

PS:Sef da praguri ///M?:cry:.Acuma am observat.

ar_66_rau 16-12-10 17:17

nu ma certati acuma cu pragurileee....dar nu prea ma incantaa...:|....plm....o sa vad...poate pun :D:D:D

v-am puupaat ;)

All times are GMT +2. The time now is 16:53.

- Copyright 2026 4Tuning