![]() |
Re: General - AUDI vs BMW -
e un pic ca si cum ai incerca sa compari cola cu pepsi ... in mare e acelasi lucru ...
|
Quote:
|
Quote:
|
s-ar putea ca pentru unii mercedesul sa fie prea opulent, si de asta sa aleaga audi in dauna lui
|
eu cred ca alegerea unei masini depinde si de imaginea acestei masini.
avand in vedere ca ne aflam pe un forum de tuning, si toti cauta sportivitate, drifturi, etc ... este normal ca toti sa sara ca bmw rullez. dar in realitate lucrurile stau un pic altfel si fiecare marca are clientii ei care ii sunt fideli ... |
Quote:
|
marccorneliu, intelege ca e parerea ta asta, nu inseamna ca si ceilalti trebuie sa fie deacord cu ea.
foarte probabil ca milioanelor de cumparatori al celor 2 marci sa le fi parut altfel decat tie, si sa fi si dat banii din cauza asta... |
Quote:
Vorbeste romaneste ca sa te intelegem ... :???: Sa inteleg ca nu conduci Mercedes? :shock: |
Quote:
|
Dumnezeule,ma asteptam sa va batem :lol: dar nici chiar asa :lol:
100 la 50 ? :D :lol: rusinica .. si terminati cu .. voteaza toti copchii de 5 ani cu bmw rulz ca nu e chiar asa.. :D up goes bmw down goes awdi :X |
Quote:
Oricum rezultatul poll-ului era previzibil. Era atat de simplu incat chiar si tu iti puteai da seama. :twisted: |
Quote:
P.S. sa vb de poze ca am terminat treaba si vin si stickerele :) |
Quote:
Nu-i ca M3:lol::lol::lol: |
Quote:
audi e mult mai luxos si mai bine finisar decat bmw . (punct) |
Quote:
e altceva .. audi e o doamna .. care te tzine pe traseu .. bmw`ul e o domnisoara dornica de dat din cur in feluri misterioase ... si atunci cand inveti s-o manevrezi tu cum vrei e domnisoara perfecta :lol: cat despre cuvintele lui bluey ... eu in locul tau nu mai postam daca era bmw`ul in urma,dar n-are cum sa fie,ca lumea stie care e clasamentul .. :) |
| All times are GMT +2. The time now is 04:27. |
- Copyright 2026 4Tuning