![]() |
Re: E46 - black - TM 22 UPS
Tocmai ce-am petrecut ~40minute citind tot topicul! Nu regret! Excelenta masinuta!:shock: Ai mare grija de ea si multa bafta cu tuning-ul de motor! :)
|
.....unu dintre cele mai superbe bmw din Timisoara....(se pricepe fratioru meu la "tiuning")
...te pupa tata |
bravo boss,felicitari pentru tot ce ai facut la masina asta.Nu stiu dak ar fii prima in top al celor mai frumoase e46 din tara,dar pe podium cu siguranta :D
Succes in continuare cu ce ti-ai propus. |
KTA & gyo ... ms! :)
jock... imi place cand exagerezi .. schimba motoru' de pe tarfulitza si dupaia poti zice ca.. "e ce trebe" :) |
Quote:
|
eeeee... inca nu stie toata lumea ca bara e oem.. ma mai dau cu eticheta :D
nam luat inca bandouriile... am vrut sa ies cu ea dar frecam tot pe jos cum a nins si a inghetat dupaia.. asa ca nu am mai facut nimic, masina sta in parcare sub zapada parasita.. sper sa vina caldura.. astept intercooleru'.. dupaia niste discuri ventilate/perforate... e de lucru, doar ca e vreme nefavorabila si lucrarea e oprita momentan :D |
Numarul unde il pui? Pe bandou? Este si bandou pentru "fara numar" :D
|
o sa ii gasesc un loc pe undeva... ca deja de 4 ori m-au oprit ... :x
|
Quote:
|
Quote:
|
la mine din 4... la 2 mam ales cu amenda pt. centura .. :)
pai na... fiind singurul s2k spectacol din city n'au voie sa comenteze... :D apropo, frumos a iesit! bv! |
mersi mult man!!
acelasi lucru il putem spune si despre maisna ta! Felicitari! |
1 Attachment(s)
ms man .. :)
noutati... - maine.. sau cel tarziu poimaine dau jos intercooleru' original... pt. ca trebuie sa-i fac loc "caloriferului" .. (600x300x76) .. - intercooleru' original pleaca la suceava... (are o combinatie pe acolo cu alt "tractoras") - bandouriile vin si ele zilele astea ... iar problema cu nr. de inmatriculare am rezolvato... am dat comanda la un nr. cu font nemtzesc.. format de motor (cel mai mic posibil) .. ca idee... in realitate e mult mai mic si literele sunt altfel aliniate.. eu sper ca o sa arate bine.. daca nu, il pun in portbagaj langa restu'.. (alte 5 nr.) |
Da, dar nu este omologat. Cum rezolvi cu Politia?
|
Superba masinuta...
Unde ai facut comanda de numere cu fond nemtesc.. |
| All times are GMT +2. The time now is 02:59. |
- Copyright 2026 4Tuning