![]() |
Re: Ghetto Tuning
9 Attachment(s)
da, e adevarat. faceti un show ceva si vin...
my latest work: - suport 3 ceasuri stalp pentru golf 4 - bara spate custom skoda fabia (integrat suport de numar passat, prelungire, decupaj toba japan) |
Pt un bmw e36 coupe cat costa sa imi evazezi aripile spate? mersi
|
Salut, imi poti da un pret pentru o lucrare asemanatoare cu cea de facuta la Fabia rosie? Mai precis ma intereseaza bara fata si spate (fara suportul de numar). Cat dureaza o asemenea lucrare?
|
Quote:
|
poti sa-mi dai si mie un pret la suportul de ceasuri ptr golf 4
|
1 Attachment(s)
Pentru o Mazda xedos 6 ce poti face? Am niste planuri.
|
4 Attachment(s)
Salut!!! Am o calibra si ma intereseaza daca imi poti unfla si mie aripile pt ca am luat niste jante pe 16 9j toate si daca o sa cobor masina imi vor atinge 100%!!! Ma intereseaza daca poti face asa ceva si cat m-ar costa!!! Pun si cateva poze ca sa iti faci o parere cu ce VREAU si cam cat trebuie unflate aripile!!! Vreau ceva de genu cum ai facut la cielo acela portocaliu, masina va fii coborata si sigur aripile stock vor atinge!!!
Astept PM!!! MS!! |
v-am raspuns tuturor.
|
Sal, ma intereseaza sa adaug un acoperis panoramic+vopsire plafon negru pe o kia ceed. Acoperisul il furnizez eu, vreau sa stiu daca va intereseaza proiectul
Multumesc |
mult prea frumos ce am vazut pana acum...
cat ma costa si pe mine sa`mi faceti barile clean la o octavia 2? |
1 Attachment(s)
o bara spate in genu asta poti? un difuzor ca asta sau cel putin asemanator
|
Salut un pret la urmatoarele:
bad boy look,portbagaj clean,sa imi integrezi eleronul in portbagaj iar la bara fata sa imi scoti insigna. toate astea pt logan MS |
v-am raspuns
|
un difuzor spate ptr evacuare dubla si un bad boy look ptr un e30 se poate? daca da un pret si un nr de tel te rog, ms
|
Audi TT
3 Attachment(s)
Salut!
Apreciez mult ceea ce faci si am asteptat sa-mi iau masina dorita ca sa te contactez. Am un Audi TT(modelul vechi) la care o sa vreau un badboy look. Vreau sa stiu te rog daca se poate si cat costa. Iti atasez poze cu ce ma intereseaza. Mersi. |
| All times are GMT +2. The time now is 09:41. |
- Copyright 2026 4Tuning