![]() |
Re: Midnight Racers in Rm. Valcea
nasol ca nu pot veni....ale naibii zile de nastere 8-|... va sustin de acasa :D
|
5 Attachment(s)
Pana azi nu am vazut aceasta masina live, OOAAAUUUU e tot ce pot spune. Felicitari posesorului, imi place foarte mult. Sa o stapanesti sanatos multi km fara incidente neplacute si din partea mea cateva poze. Inca o seara superba alaturi de prieteni.
Attachment 1205443Attachment 1205444Attachment 1205445Attachment 1205446Attachment 1205447 |
am avut dreptate sau nu ?:P
|
Quote:
|
cu masina aia :D
|
superba masina :)
|
Quote:
|
Frumoasa masina ......chiar frumoasa ......m-am uitat la ea in continuu de cand a ajuns la intalnire :shock: .... chiar a facut senzatie ( parerea mea ) ...
|
sa o vezi si cu jantele ei ...PFF, abia astept sa vina primavara :D
|
Asa e :-> viss pozele vorbesc de la sine :D .
Sa speram ca o vedem si data viitoare 8-> |
Multumesc frumos pt poze nota 11+ pt Sorin ...a fost frumos aseara chiar mi-a placut si m-am simtit extraordinar super atmosfera multumesk la toata lumea pt aprecieri .... referitoare la masina (bune rele nu ma supar)ele vor fi binevenite mereu ....multumesk special lui Kalu si Soryn mesteru fotograf(chiar nu ma asteptam sa iasa asa bine pozele pe bezna aia..)ASTEPT cu nerabdare sa vad poze de la sb.....ce sa mai .....SUPER weekend placut la toata lumea
|
Mai e careva in valcea care vrea sa mearga la sibiu in seara asta ?
|
11 Attachment(s)
Sunt dezamagit total de mine si recunosc ca am fost lenes (probabil am savurat momentul prea mult si am uitat de poze si filme) iar din cauza serviciului a trebuit sa parasesc evenimentul exact cand a inceput tot ce a fost mai frumos, am pierdut o super petrecere in club Oxigen, am pierdut cele mai tari liniute de pana acum (spun baietii ca nu au mai vazut asa), am pierdut super petrecere in hotel unde a fost distractie la maxim si lista poate continua...:cry: Nu stiu daca exista filmari sau poze dupa ce am plecat...:cry: Pt. ca dimineata sunt iar de servici, dar stiu cum e sa astepti o poza de la un eveniment, pun doar cateva si promit sa pun si restul curand, numai ca timpul e dusmanul meu nr 1.:sad:
Attachment 1208176Attachment 1208177Attachment 1208178Attachment 1208179Attachment 1208180Attachment 1208181Attachment 1208182Attachment 1208183Attachment 1208184Attachment 1208185Attachment 1208191 |
Quote:
|
Sa speram ca ADI ....a facut poze de la curse si etc......:paper::nervious:
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:37. |
- Copyright 2026 4Tuning