![]() |
Re: Diverse poze/filme
1 Attachment(s)
liniutza liniutzei!!! mare show mare! unde? to dii olimpia... :D
|
e vb de cea la care am dat eu startu ?
intre tine si eco? |
Nu mai puneti ma filmari de-astea pe forum ca vede militia si va ia numarul ca sa va trimita amenda acasa si pe aia care se uita ii baga la puscarie pentru asistare si incurajare de actiuni ilegale
ATAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAATTTTTTTTTTTTTTTTTT |
3 Attachment(s)
Ia uite de cine am dat la OMV astazi pregatindu-se de MOTOROCK!!!
Recunoasteti personajul :lol: (acum sa nu postati aiurea sa spuneti cine este...) |
asta e baiatul ala care nu lasa ploiestiul sa doarma cand trece cu toba lui :mrgreen:
|
DONU' le cameraman , fotograf ... de cand si paparazzi ? :D
|
:lol: Bine asa, man!
Maine va arat si o poza in flagrant cu TNG cu buchetul de flori in mana! Se ducea la prietena lui... frumos gest... ;) |
22 Attachment(s)
Intalnirea Comunitatii din data de 19 mai 2006 a fost destul de draguta, mai putin faptul ca n-am reusit sa ne strangem mai multi.
Poate si ora a fost cam tarzie..., data viitoare trebuie sa mearga si mai bine... Dupa ce ne-am strans la Sala Sporturilor, gashca a plecat la Campina pentru o mica plimbare, ne-am intalnit si cu niste baieti din Campina prietenosi, la intoarcere ne-am dat cu 180 km/h pe ac... in realitate avand vreo 200 km/h :peace: ca un baiat in fata mea avea un VW Polo de 1,9 TDI si ne-a zis ca avea 210 si se indeparta foarte foarte greu... deci... plm, cu Cielo Stock 200 km/h... e ceva... :peace: Pozeeeeeeeeeeeeeeeee! :peace: Ataaaaaaaaaaaaaat! |
a fost f frumos aseara ;) poate ne mai vedem si in seara asta ;)
|
frumos la dracula city . am ajuns si eu pana la 181 si mai aveam pedala dar a franat unu mai in fata :)
|
Quote:
... Glumeam da cine stie ce se poate intampla :twisted: |
nah .. nu mai are omu` voie sa se poarte fumos cu o fata... flori.. alea alea ca vin paparazii dupa tine :D
|
Mai bine recunoaste ca le cumparai pentru alta, ai si dovezi
ATAAAAAAAAAAAAAAT sau mai nou STUUUUUUTTZZ |
Eu cred ca le-a furat din Cimitir... :lol: Glumesc...
Gata cu offtopic-ul ca acum chiar ca ne da TNG in judecata... |
Frumoase poze mei DOn-ule ! Felicitari da ai grija cu vitezele astea de croaziera :twisted:
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:00. |
- Copyright 2026 4Tuning