Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   My KYS !! (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/68816-my-kys.html)

VaLeX 03-08-09 21:38

Re: My KYS !!

Am vazut-o astazi de 2 ori prin oras, o data ti-a dat prietenul meu flash (un Hyundai negru) , chiar ti-a iesit foarte frumos loganul , multi au intors capul , lumea zicea sa te opresc in trafic sa stam de vorba , insa nu prea e timp . Tot respectul pentru munca depusa, pentru rezultat si mai ales pentru caracter ( dupa flash, ai facut un semn :) nu te cunosc, dar esti de apreciat). Salut

B-61-KYS 04-08-09 09:00

:) Salut Valex ,

Am vazut stikerul cu Katana club, dupa flash, si mi-am dat seama ca eu eram cel vizat :) Am ridicat mana, ca asa mi se pare normal, sa raspund la salut ! Multumesc pentru apreciere si diseara daca ne mai intalnim prin trafic poate oprim sa schimbam 2 vorbe !

VaLeX 04-08-09 10:47

Quote:

Originally Posted by B-61-KYS (Post 2533111)

Am vazut stikerul cu Katana club, dupa flash, si mi-am dat seama ca eu eram cel vizat :) Am ridicat mana, ca asa mi se pare normal, sa raspund la salut ! Multumesc pentru apreciere si diseara daca ne mai intalnim prin trafic poate oprim sa schimbam 2 vorbe !

Nu suna rau, diseara pe la 19:00 cam asa, suntem la ture prin oras ..sper sa dam unii de ceilalti si sa stam la un pahar de vorba.

RyaN- 04-08-09 22:54

am vazut si eu KYS-ul prin trafic in seara asta:D frumoasa foc!
si sa nu mai mergi cu angel eyes-ul pe intuneric:))

VaLeX 04-08-09 23:06

Quote:

Originally Posted by B-61-KYS (Post 2533111)

mai stai prin oras? iti las nr de tel , sunt baieti care vor sa te cunoasca :) seara daca e ceva, poti da un tzrr si ne vedem si sa discutam !

B-61-KYS 05-08-09 09:07

32 Attachment(s)
Imi pare rau ptr aseara ! la ora 19.00 eram pe la Voronet . Am ajuns in oras pe la 21.00 si nu te-am mai prins prin oras , Valex :) azi se pare ca e cu ploita asa ca voi sta locco ! Iti voi da un telefon , cand voi sti ce program am ....
PS . Ryan, te-au deranjat angelurile mele? :) Poate ne mai vedem diseara....
PS2. Nu stiu ce sa mai cred - loganistilor mei din Piatra Neamt nu prea le-a placut masina. Voi imi spuneti altceva....hmm pe cine sa cred ?
PS3. Cateva poze cu masina de prin superzona Moldovei !

B-87-CTE 05-08-09 09:22

Idolul dacia "draivariulor"! Reusite pozele ,frumoasa masina.

VaLeX 05-08-09 11:41

Ploaia s-a oprit , poate diseara o sa fie cat de cat bine afara ...

Multe opriri ai mai facut, faine pozele :)

andi_cimpean 05-08-09 11:44

cred ca loganistii tai din Piatra Neamt aveau insolatie...

masina arata bine de tot...

daca ii schimbi si oglinzile care arata ca niste aripioare..:lol:...va arata mortal...nu ca nu ar arata si acum...dar asta ar intregi-o ;)

al3xmsh 05-08-09 12:12

cum ma sa nu le placa masina...inseamna ca-s cu capu....

Danutz Bratosin 05-08-09 12:20

Quote:

Originally Posted by B-61-KYS (Post 2535645)
PS2. Nu stiu ce sa mai cred - loganistilor mei din Piatra Neamt nu prea le-a placut masina. Voi imi spuneti altceva....hmm pe cine sa cred ?

Conteaza daca iti place tie! Si mie si multora de pe aici ne place masina:-P e prea frumos facuta si cu bun gust ca sa nu-ti placa dar cand unu iti zice ca nu-i place te mai gandesti si la invidie...:rolleyes2;)

Din partea mea masina e SUPER!!! nota 10+!!!

RyaN- 05-08-09 12:24

probabil au spus asta... ca nu au vazut nimic "special" la masina, adica vreun spoiler sau altceva ce sare-n ochi:lol:

B-61-KYS 05-08-09 12:47

exact Ryan ! daca avea un body kit cat mai maaaaaaare , un eleron imeeeeens si cat mai multe stickere, eram tzeava :) Nu e nimic ! bine ca cei cu Vw , Skoda , Hyundai etc au apreciat-o !
@Valex , Ryan daca sta ploaia, diseara ne vedem 15 min ? :) Alegeti ora si locul. In afara de-o plimbare cu telegondola si una cu carucioru cu fiimea prin P. Neamt , azi nu mai am nimic in program :)

RyaN- 05-08-09 13:11

bine zis daca STA PLOAIA... la cum e afara, mai bine folosesti barca decat masina:shock:
sa vedem ce spune si VLX-ul !

15lda 05-08-09 13:35

arata foarte bine masina felicitari.

All times are GMT +2. The time now is 10:50.

- Copyright 2026 4Tuning