![]() |
Re: Golf 4 - Un NOU Inceput
Ne arati si noua ce muncesti tu acolo ? :shock:
|
nu mai lucrez nimic la masina, o pregatesc de iarna si atat!
jante de tabla reconditionate si posibil o suspensie de drumuri grele! |
Quote:
|
ce air ride???
nu exista asa ceva! |
Quote:
|
:lol:
am vazut si mi-am dat seama de unde se trage Nashu' nu aduce doar air ride-uri, aduce cam tot ce-i disponibil pe afara;) oricum alarma falsa!:lol: |
9 Attachment(s)
am terminat azi de montat tablele de iarna...poze din timpul reconditionarii + produsul finit
- rosul de anul trecut era sarit (nici astea nu ma astept sa ies din iarna cu ele intacte) - albul de pe spate nu e dat pt design, ci pt a proteja impotriva ruginii - culoarea e aleasa aleatoriu...ce am gasit mai deosebit aia am luat - nu neaparat sa se "pupe" cu masina - scrisul de pe jante a fost o idee de moment, idioata sau nu, mie imi place |
Dau frumos pe masina in culoarea asta.:-) cum se traduce scrisul ca nu inteleg la ce se refera:oops:
|
E o culoare care arata bine pe jante,se potriveste cu masina :)
|
Chiar arata bine!
|
Quote:
|
=)))))))))) tare brothere.
Imi place ideea cu scrisul. E chiar ceva deosebit, iar culorile sunt bine alese. Apreciez ca le-ai pregatit bine si nu le-ai dat un negru doar asa de fatada cum fac majoritatea. Pe Logane care au 2-3 ani am vazut cum au ruginit si asa zac ca doar de...motorul sa mearga. |
Re: Un NOU Inceput!!! Golf 4!
sal...cat te-a costat schimbatul luminilor din bord?..cu tot cu leduri,manopera...
|
nu mai stiu cat am dat pe leduri...iar manopera a facut-o un prieten (nici pana in ziua de azi nu l-am cinstit)...sunt asa de vreo 3 ani!
Saru'mana pt pareri legate de jante...mie tot niste tiganii imi par :lol:...daca eram om serios...erau negre! |
Quote:
Se refera la alti ca sunt invidiosi pe tablele lui albastre :))) Bravo man ai lucrat ca la carte cu jantele de tabla , bafta in continuare si ne vedem la anu pe la omv :lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 02:38. |
- Copyright 2026 4Tuning