![]() |
Re: Ce animale de casa aveti?
1 Attachment(s)
inainte am avut un Rottweiler ...care a murit acum 2 saptamani....
Acum am un ciobanesc caucazian...il cheama Bruno...si are 2 luni. Fata din poza e prietena mea. |
Sa-ti traiasca amandoua. Tare de tot ghemotocu ala mic
|
Quote:
|
Merci..e inca mic...are 2 luni si 12 kg...mai are pana se face mare...adik de vreo 80-90
|
Quote:
Cainele era invatat sa urineze doar afaara ... si nu a vrut sa faca in casa :)) iar la urgenta care o avea .. a sarit pe usha si a sparto si sa dus afara :)) |
Lool!!!...f tare/.......al meu nu e Saint Bernard...sper sa nu imi sparga nici o usa.....e bine ca e mare si linistit....asa se zice
|
Quote:
Mai era si scarbos ca ii mai curgeau balele dar oricum .... era fain |
el e bleck catelu meu si mai am si o herghelie de ponei la masina :lol:
|
Quote:
|
nu cred ca vreunu din caini vostri ucigasi are tupeu sa isi vare bticu intr-unu din acvariile mele :)). oricum frumoase aratari .
|
pe langa ceilalti s-a mai adaugat un ciobananesc german ... e pui dar e al draq de blanos si mare ... din cate am inteles a fost luat de la politie ! e luat pt paza si protectie .... poze am uitat sa ii fac ii voi face ! momentan sta intr-un tarc si nu are contact cu oamenii ( doar cu mine tatal meu si paznicul )
|
1 Attachment(s)
ieri mi`am luat si eu un Beagle de 7 saptamani...roade tot ce prinde
|
CEL MAI TARE... dupa al meu bineinteles:P:P astia is faini de pui pana la batranete.....fff tare felicitari sa-ti traiasca
|
ms mult :) mi s`a "pus pata pe el" de cand cu filmu Cats&Dogs si de atuncea am zis ca la prima ocazie Beagle imi iau :)
|
Vai ce scumpik e ... superb. Sa iti traiasca.
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:32. |
- Copyright 2026 4Tuning