![]() |
Re: VW Golf IV vs. Opel Astra G vs. Ford Focus
Să ai Ford Focus (prima versiune) şi să zici de Astra G că are finisajul interior, aiurea, mi se pare de porc.
Clasamentul la finisajul interior ar fi ăsta: VW Opel Ford |
Eu sunt posesor unui VW Golf 4 Variant! Sunt foarte multumit de masina are un consum intre 6-8 orash si minim 4,9 afara(motor de 1,9 tdi), siguranta 10 airbag-uri, la intretinere ma bucur ca se potrivesc si alte piese de la alte masini(gama VAG), confortul ii excelent pt o asemenea masina. M-am pus o data intr-un Opel Astra si nu prea mi-a placut interiorul, cum trage masina...nu as da gama VAG pe nici o alta gama sau marca de masina! VW 4 life!
|
Nu ti-a placut cum trage masina. Asta e cam aiurea spus, masina trage in functie de motorul cu care e echipata. Daca te-ai suit in 1.7dti normal ca nu ti-a placut cum trage.
|
Quote:
|
Daca tu ai condus benzinarul ala la fel ca pe diesel (schimbat la 2000-2500 RPM) normal ca nu trage. Du-te cu el pe la 6000 RPM sa vezi ce viata prinde. Oricum, compara motorizari similare (cilindree/cp/otto-diesel ambele) sa vezi ca nu exista diferente majore.
|
Quote:
|
Am zis "daca l-ai condus" nu "sigur l-ai condus ca pe diesel". Este o diferenta. 99.99% dintre forumisti nu stiu ce a condus si cum a condus fiecare, ar trebui sa nu mai discutam ? Care mai e ideea de forum ?
|
Ideea e să ne exprimăm părerile īn funcţie de cunoştinţele şi experienţele proprii, nu īn funcţie de ceea ce presupunem despre alţii.
|
CE MASINA SA IMI IAU IN 3500-4000 EURO?VW GOLF 4 1.9 S.AU ASTRA 1.7?MA INTERESEAZA FIABILITATE...NU AM SALARIU DECI NU IMI PERMIT SA BAG MULTI BANI INTR.O MASINA..
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Si eu zic la fel.
Fiabilitatea la o masina veche de aproape 10 ani e pe disparitie, la majoritatea deja disparuta. |
mai bine raman pe jos decat sa iau un logan 1.4 :P ....daca masina a fost ingrijita nu conteaza ca e de 10 ani s.au de 15 ani...am un prieten care sia luat o ,,coaja"de bmw 320 din 98 parca cu 680.000 km la bord...a facut cu ea 65.000 km si nu a bagat in ea nici un ban!cand so strica a zis ca o duce la fier vechi a dat pe ea 350 euro .
|
Cu 5-6k de euro iti iei un astra 2.0 DTI care e mult mai bun decat golf-ul sau focus-ul.
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:15. |
- Copyright 2026 4Tuning