![]() |
Re: kitch tuning din bacau
Pai asta e tuning in functie de valoarea masinii. La Dacie nu tre' sa depaseasca 1 milion de lei:twisted: bugetul pt tunat.
Si nu se gasesc accesorii decat in targ;) sau la alimentara vad:lol: ( cutia de conserva)... |
Am auzit ca acum sunt la moda evacuarile din conserve... sa nu am ambintie de nu mi pun pe luneta semnu de la "adidas" si o sa pun 5 eleroane pe parbirz sa vad cine i mai smeker decat mine ... imi fac un bodykit din carton si s a terminat smekeria :) o sa le dau mucu la toti :))
|
nu-mi iese din cap kestia aia cu type r...
cat de redus poti fi sa-ti pui asa ceva? ce rezonanta o fi avand in capul tau denumirea asta? |
Quote:
|
De vina este moda diferitelor accesorii (asaziselor accesorii)..Type-R....
si mentalitatea de roman ... |
1 Attachment(s)
mai e una in bacau cu " eleronu' " lipit de luneta. cata durere e in romania asta
|
super super super tare ;) se poarta. daca as gasi mi-as pune si yo unu pe luneta :D
|
sunt de parere ca ar trebui ingustata mashina
ce *** cum poti frate sa mergi asa pe strada |
oare are mai multa apasare pe spate la peste 200 la ora?
|
Quote:
esti rau bai aleks...... crezi ca oemenii aia nu vor sa iasa si ei in evidenta???:lol: :lol: |
Sa vedeti ce am vazut eu... am poza in telefon... cand vin akasa o pun... pregatiti-va sa vedeti cel mai tare eleron din lume :lol:
|
pe ce masina era???
|
1 Attachment(s)
Si eleronul :D :D :D :D
|
cel mai tare eleron realizat pana acum ....
iti dai seama ce stabilitate are masina aia la viteze mari ( ce suierat se aude din spate ) :lol: |
ba esti nebun?!?!?!?!
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:21. |
- Copyright 2026 4Tuning