![]() |
Re: Discutii intre membrii Crazy Drivers din Suceava
a uitat sa puna poze. am vazut "jucaria" , imi place, arata bine..si toba aia..:X...uu...se aude super..nu mai zic de muzica:D
|
da heparu.. . am pus poze de m-am rupt.... pt ca nu am de unde posta... eu m-am mutat.. si unde m-am mutat nu am net... ;)
|
Quote:
|
Atunci d ce ai mai promis k mai postezi pozele dak jtiai k nu ai cum ....De acum cand promiti ceva ...incearca sa te tzii de cuvant ...
|
atunci cand am zis ca le pun eram la cineva acasa... am postat primu post... si dupa aia a picat net...
|
kami....poti sa dormi la mn....30 noapte si 31 noaptea...
|
LA MULTI ANI HEPARE!!!!!!!!!!!!!!
sa fi sanatos sa ai parte de tot ce iti doresti numai bine mane multa bafta si sa ne auzim cu bine la 4tuningday. respect ;) |
la multi ani multa sanatate si tot ce iti pofteste inima......LA MULTI ANI !!!!!
|
La Multi ani Heparule ..:D....sa ne traiesti mai mult cu 1000 d ani decat noi :D...
|
mersi mult guys ... si ieri am lucrat si de ziua mea .... ma refer la masina ... suntem pe ultimu drum ... mai avem un pic si ii gata ...
ps am mai pus ceva poze acolo la masina mea :) |
La Multii Ani !!! si de la mine, scuze de intarziere dar ieri nu am citit forumul si nu am avut de unde sa stiu din alta parte!
|
scuzele mele heparule pt intarziare, la multi ani si de la mine
|
opa imbatraneste tinereleu!!! :lol:
La Multi ani si din partea mea!!! Better late then never!:-P Numa bine ! Sa treci clasa si sa te umplii de tuning !!! Daca mai sunt urari ce le vrei si le-am omis , considera ca le-as fi zis!!! :twisted: |
niciodata nu e prea tarziu..asa ca..iti urez si eu La Multi Ani heparu` >:D< multa sanatate si tot ce-ti doresti ;)
|
Deci la Bucuresti bem ....................... :drunk: :drunk: :drunk:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:15. |
- Copyright 2026 4Tuning