![]() |
Quote:
Ce fel de grund folositi?Ca al meu e un grund din ala maro.:???: |
Re: Tutoriale tuning manual machete!
Depinde ce culoare vopsesti in final.De obicei grundul intruenteaza vopseaua.Aplica grund gri.Ala maro nu stiu cum iasa dar banuiesc ca va inchide culoarea.
|
Quote:
|
Quote:
Ii mai las si pe altii ca eu am suficient par alb. Linkul la tutorialul de lumini a fost pus de "n" ori, a fost o discutie cu o pagina in urma si ei apar cu intrebari: Cum fac si eu lumini? In principiu cam la toate intrebarile exista raspuns in acest topic, dar e mult mai comod sa postezi in loc sa dai un simplu search. |
Multumim ca ne lasi sa raspundem si noi MAESTRE in limitele umilei noastre stiinte...BMWH548 sti care e chestia?? Romanul e cam lenes si comod e greu sa rasfoiesti paginile ca sa afli ce te doare ca doar "nu s-a inventat functia search"..eu inteleg cum e la inceput ca si eu am fost si pot sa zic ca mai sunt cat traim tot invatam asta e...dar chestia cu topicul asta de tutoriale e grozav si merita o atentie deosebita-pacat ca nu primeste din partea tuturor.
|
salut! vreau sa ma sfatuiesc cu voi. Se merita sa pun un sistem audio format din 10 difuzoare de tell(nokia 5800xpress music) pe un lamborghini gallardo 1/18?? cu cip de amplificare??
|
Doar no sa tai 10 telefoane pentru asta nu:lol:?Ar fi culmea.
In fine,ar merge da...Lamborghini?Nu stiu unde o sa pui atatea,chit ca sunt mici. Mai bine iei un suv,Hummer ceva.In ala merge sunet, in lambo nu prea cred. Acum na gusturile nu se discuta. bmwh548 ai dreptate. Ar trebui sa formatam topicu, si sa punem fiecare instructiune MAAARE pe fundal, sa se vada,dar parca vad ca cineva nu o sa observe o chestie si iar o sa intrebe:lol::lol::lol: |
Quote:
|
... pai daca pun un intrerupator dala de la masinute cu baterii stii dalea gen de poiltie nu stiu cum sa conectez firele ca am mai incercat si ori mi se ardeau ledurile ori nu mergeau ....
|
Quote:
Quote:
|
alynex nu tai 10 telefoane ci cumpar 10 difuzoare. Ptr 2 lei bucata nu prea conteaza
|
FatX-sunt sigur ca daca ai citi tot topicul de tutorial nu ai mai pune atatea intrebari.Demonstraza-ne ca ai trecut clasa a-2a si citeste-no offence
Vrs-ramai la Lamborghini,unde gasesti difuzoare de 5800 XpressMusic cu 2 lei? |
Quote:
|
Se gasesc de cumparat pe la magazinele de piese, daca ai nevoie imi spui si studiez indeaproape; oricum sunetul va fi...ca de telefon.
|
mah yo st mai greu d cap dq ji trb sa imi explice cnva ca nuj cum pana nu imi arata nu intzleleg ...
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:10. |
- Copyright 2026 4Tuning