![]() |
ford fiesta
1 Attachment(s)
gata si io :D
|
re
Asteptatima si pe mine mai am putinn plss
:(( mai aweti rabdare |
re
1 Attachment(s)
a mea
|
2 Attachment(s)
ultimu si cel din urma...
LOLOZAUR 19(la cererea lui madskilz) ps+max nici un material folosit pentru lucrare bafta tuturor concurentilor! :drunk: |
marfa rau...si rares la fel :wink:
edit: BLOWWIND!! ce faci? te bagi sau nu?k sa stiu dak dau sau nu drumu' la battle :P valabil si pt r-nos15 raspunsuri rapid! :lol: |
re
Skilzule stii ca mereu ai awut adversaru langa tine ca si la Rs-u ala vezi ca esti cu 1 vot in fatza e inca strans ;) sa vedem la asta
Ps : ai awut norok cu bara aia smechera ;) |
moamaaaa
mai sunteti multi frate ca ma faceti sa ma bag si yo dar sincer nu am chef delok |
Re: re
Quote:
@lyvyu...nu prea mai ai mult timp...maine dupaamiaza cel tarziu....daka nu raspund nici dilii astia doi pana atunci dau drumu' la battle(la mine dupaamiaza inseamna cam ora 3 :lol: :lol: :lol: :lol: ) pana acum sunt 11 masini postate pt battle fiesta :lol: |
atunci nu mai fak
faci tu altu nui asa? |
re
Da ma sunt bun :) :) Ca mi-ai zis tu pe mes ;)
|
ma bag si yo asteptati`ma :D
|
Re: re
Quote:
|
1 Attachment(s)
my new ford fiesta ! :D
concept car |
1 Attachment(s)
Vineeeeeeeeeeeee !!! :lol:
|
hai k mai prelungesc oricum un pic battle-u pana pe la 4 k am niste probleme hardware si tre' sa desfac rabla....
ad1:poate te descalific k ai trisat!!! ai schimbat iar masina cu care te-ai anuntat!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 11:15. |
- Copyright 2026 4Tuning