![]() |
Re: Kitch Tuning .... part 2
Quote:
P.S. Mult offtopic dar este de dragul tuningului :D |
tigra aia e bataie de joc .. eleron peste eleron .. .. ce porcarie
|
3 Attachment(s)
Clasica dacie TURBO SPORT ...
PS in bara spate nu prea se vede plasa ...este foarte intalnita la garduri |
Cat de penal poate sa arate...
|
3 Attachment(s)
inca o dacie batrana proaspat vopsita siclam, cu shaved doors in spate, eleron reising, aerisiri cromaxe, posibil biturbo dupa capota, nelipsitele capace la roti si nelipsitul sticker de pe luneta cu explod... :rolleyes2
...in fatza blocului... |
am inceput sa vad tot mai multi tzarani cu shaved doors...cum s-ar zice: e la moda
|
hmm ... o fost destul de mare tacerea pe aici cateva zile bune ...
credeam ca nu mai sunt kichuri pe la noi ... :)) deci ce potzi zice mai mult decat KITCH in toata regula .... |
macar omu asta a lucrat cat de cat la ea cat l-a dus imaginatia ... daca se consulta si el cu cineva iesea cu mult mai bine dar nu il putem acuza chiar atat de grav :D
|
sau cred ca o incercat sa o faca ca dacia aia gri super umflata ...
dak stitzi despre ce vorbesc ... ;) |
1 Attachment(s)
oky ... am reusit sa gases o poza cu ea ...
PS ... ASTA NU E KITCH ... nu creada lumea asta pt ca apare aici pe thread ;) deci .. cred ca asta e masina din care s-a inspirat acela cu dacie albastra cand a inceput sa o modifice ... :-P : |
s-ar putea :lol: :lol: :lol: mai e mult pana la aia
|
Quote:
|
Quote:
|
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .,......doamne deci pur si simplu nu ma mai pot opri din ras,am stat si m-am uitat la toate pozele si nu mai pot de ras,deja ma doare burta,multe masini din cele prezentate pana acuma ar trebui cand le vezi pe strada sa arunci cu pietre in ele,pur si simplu isi bat joc de ele:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
nu ai cum sa faci asa ceva .. ptr k ... propietari au investit bani .. si poate pasiune in acea mashina si poate lor le place sa aiba o dacie cu fanioane ... o dacie cu nike si boss pe spate .. si etc ..
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:37. |
- Copyright 2026 4Tuning