![]() |
Re: Femeia ...
Quote:
16 cu 18 mere da' 19 cu 13 ???? |
Merge frate cum sa nu mai ales daca e imbracata in negru sa se asorteze cu dungile de pe hainele tale :)) :)) :)) ! Pai nu am altceva mai bun de facut decat sa ma apuc sa F*t vreo minora ca vb aia "la cati ani are ea atatzia iau yo" :)) :)) :)) ! E plin orasu de majorete nu ma incurc cu minorete ca e carcota :)) cu legile astea :P
|
Quote:
Pai ce frate tu ai de gand sa le violezi ?? :lol: Daca ea accepta,ce probleme poti sa ai?? Si chiar daca dai de vreuna nebuna,o face cu tine si pe urma face plangere la politie ca ai facut-o cu ea si ca e minora,dai declaratie: "Domne am cazut de comun acord s-o facem." Nu vad ce ti s-ar putea intampla... |
din punctul meu de vedere ... mergea la 15 ani ... se mai putea ...
la 13 fratucu' sunt 2 motive pt care ... nu se poate : 1. asta (daca celelalte nu prea stiu ce vor) SIGUR nu stie ce vrea 2. ce or sa zica tovarasii despre mine ??? "asta e cu capu' rau ... e disperat sa aibe o gagica si s-a dat la o ... pustoaica" :D |
Daca are 16 ani, nu mai intrii la coruptie de minori; nu sunt sigur, am auzit si eu ! :lol:
|
Quote:
incepe fetita sa mai gandeasca :D si e cam pe carca ei :)) |
Quote:
|
Quote:
|
da ce s`a interesat lumea :D .... vad ca si gabi si tu leutzu :D .... ce aveti de gand ????? :D
|
trebuie sa faca ceva? pur si simplu unii vor sa fie informati .. spre deosebire de altii care habar n-au pe ce lume traiesc..
|
iti spun sigur k la 16 ani nu ti sepoate intampla mare lucru....dk nu are 16 impliniti atunci e nasol.....(din surse sigure)...;)
|
La ce sa combin o tipa de 16 ani (sa stau X luni cu ea pana se hotaraste sa se frece cu mine ??? in cazu in care mai e virgina). Oricum tot nu as combina una de 15-16 ani ca nu o duce capu la 2 m in fatza ochilor (nu toate suna la fel ma refer la celelalte 90%) Ce ai putea discuta cu o fata de 16 ani ??? prea multe nu (in primu rand ca nu are libertate de la parintzi,vrei sa o iei cu tine la munte 2-3 zile si itzi zice ca nu o lasa masa cu tasu si itzi vine sa-ti dai pumni singur pt ca tu vrei sa mergi si esti solo mai ales daca preteni tai is cu femeile dupa ei ) Asa ca mai bine una mai mare cu care ai ce vb si o lasa masa cu tasu sa mai uble si ea pe la munte sau la mare nesupravegheata de ei (in cazu in care are fata peste 21-22 ani si are parinti cu capu pe umeri) !
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:52. |
- Copyright 2026 4Tuning