Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Masini de gagici (https://forum.4tuning.ro/28-femei/56843-masini-gagici.html)

Claudia 16-09-08 21:26

Re: Masini de gagici

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One (Post 1757837)
GT 350 sau GT 500? :D

MACAR sa am eu un Mustang, nu mai am pretentia de Shelby, cu atat mai putin intre gt 350 si 500.... daca intelegi ce vreau sa zic!

aleks 16-09-08 22:47

Quote:

Originally Posted by -Claudia- (Post 1757980)
MACAR sa am eu un Mustang, nu mai am pretentia de Shelby, cu atat mai putin intre gt 350 si 500.... daca intelegi ce vreau sa zic!

imi place ca le invinuiti de crima pe cele care isi iau suv-uri pentru imaginea lor si atat, dar va doriti s8 si mustang pentru.... fix aceleasi motive cumva?
sau... ne luam masini din astea sa mergem cu ele dupa paine si la piata mai rapid, desigur...

Claudia 16-09-08 22:58

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 1758124)
imi place ca le invinuiti de crima pe cele care isi iau suv-uri pentru imaginea lor si atat, dar va doriti s8 si mustang pentru.... fix aceleasi motive cumva?
sau... ne luam masini din astea sa mergem cu ele dupa paine si la piata mai rapid, desigur...

Aleks, ai face bine sa citesti postul meu anterior si sa observi despre ce masina vorbeam! Atat iti zic!!

aleks 16-09-08 23:11

Quote:

Si referitor la postul tau de mai `nainte, eu as conduce cu MARE drag un Mustang din `69... Ce iti poti dori mai mult? Uh, stiu! -un Shelby!
MACAR sa am eu un Mustang, nu mai am pretentia de Shelby, cu atat mai putin intre gt 350 si 500....
am citit, si vrei un mustang.
ce sa faci cu el?
sa mergi unde cu el?
il vrei pentru imagine, asa cum domnisoarele vor suv-uri, asa cum barbatii vor masini de nu stiu care.
ce nu e clar?

Claudia 16-09-08 23:46

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 1758183)
am citit, si vrei un mustang.
ce sa faci cu el?
sa mergi unde cu el?
il vrei pentru imagine, asa cum domnisoarele vor suv-uri, asa cum barbatii vor masini de nu stiu care.
ce nu e clar?

Daca tu poti sa compari un muscle car cu un SUV, sa stii ca eu nu pot!

Mustangul despre care vorbeam e o masina frumoasa si puternica, o masina de care trebuie sa ai grija, nu o masina care are grija de tine(SUV)! Cred ca e inutil sa repet de ce apeleaza majoritatea posesorilor de SUV la acest tip de masina, dar iti spun, fiindca m-ai enervat! 1 la mana din grandomanie, si 2 la mana pentru protectie.
Spune-mi unde e asemanarea cu Mustangul din `69, ca despre asta vorbeam!!
Cred ca as scoate-o din garaj doar ca masina de duminica! nu as avea tupeu sa ma arunc in marea de cretini de pe strazi, cu ea! Pe cand cu un SUV, da! Am casco, ma doare`n p...ix! INTELEGI DIFERENTA?
Chiar nu ma asteptam de la tine la un raspuns asa "inteligent"

aleks 17-09-08 00:33

ca te-am enervat, e foarte posibil, probabil de asta nu vrei sa intelegi despre ce asemanare vorbesc: nu de masini e vorba, ci de imagine.
iti doresti un mustang pentru imaginea pe care ti-o da: claudita intr-un mustang, wow!.
x-uleasca intr-un suv: wow!
aici e asemanarea, nu in cuplu, cai, pozitionare ca pret, etc.

DoDo NSL 17-09-08 13:04

Quote:

Originally Posted by nxtaz (Post 1756866)
cand ti-am vazut avatar-ul mi-a mai venit in minte un criteriu de clasificare pentru dealeri :
Colors :
For Women : Red
For Men : The rest.

de ce rosu pentru femei ? :shock::shock::shock:
c`mon !!!
sunt masini care alta culoare nu le prinde... in afara de rosu ! :x:x:x
si ... nxtaz :lol::lol::lol: daca razi de culoarea masinilor mele .. o sa te spun :oops:

Claudia 17-09-08 13:04

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 1758328)
ca te-am enervat, e foarte posibil, probabil de asta nu vrei sa intelegi despre ce asemanare vorbesc: nu de masini e vorba, ci de imagine.
iti doresti un mustang pentru imaginea pe care ti-o da: claudita intr-un mustang, wow!.

Chiar si aici gresesti! nu ma intereseaza imaginea, ma intereseaza sa-mi satisfac o pasiune!

nxtaz 17-09-08 13:21

Quote:

Originally Posted by bodyspeed (Post 1757855)
Aţi aruncat verdele :lol:, fie el chiar cel brotacel la femei , ca parca in fast & furious , prima parte , eclipsele era verde si stupoare era condus de un barbat
P.S. nxtaz , cu movul ala strident esti de acord :lol: , TARE ,
Nu ca eu as avea ceva cu el :rolleyes2 , nici pe de parte ... , fiecare e liber sa isi aleaga culoarea cel il reprezinta. THE END

Discutia continuata cu Sasha avea o usoara urma de gluma. Imi pare rau daca nu a fost observata. Eu ma gandeam numai la rosu pentru ca 70% din femei conduc sau si-ar dori o masina rosie. Nu spun ca aceasta culoare este exclusiv pentru femei. Restul culorilor.. sunt alta poveste.

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 1758328)

aleks ..eu tin sa ii dau dreptate Claudiei pentru ca isi doreste acea masina pentru ca ii place ei, nu pentru ca a auzit ea ca le place celorlalti. Daca stam bine sa ne gandim cam orice masina modificata aduce odata cu ea si schimbarea imaginii posesorului si nu cred ca toti isi modifica masinile doar pentru...imagine. Si poate isi va lua Mustang iar seara cand va iesi la plimbare cred ca ar iesi sa se simta bine. Ca va fi observata si de ceilalti/celelalte si catalogata drept tipa cu Mustangu' este partea a doua dar nu cred ca asta este motivul slabiciunii fata de acest model.

Am judecat lucrurile strict din punctul meu de vedere. Nu cred ca sexul diferit implica si gandiri diferite fata de o pasiune comuna. Nu exclud posibilitatea sa gresesc.

Claudia 17-09-08 13:39

Quote:

Originally Posted by nxtaz (Post 1758982)
Si poate isi va lua Mustang iar seara cand va iesi la plimbare cred ca ar iesi sa se simta bine. Ca va fi observata si de ceilalti/celelalte si catalogata drept tipa cu Mustangu' este partea a doua dar nu cred ca asta este motivul slabiciunii fata de acest model.

Am judecat lucrurile strict din punctul meu de vedere. Nu cred ca sexul diferit implica si gandiri diferite fata de o pasiune comuna. Nu exclud posibilitatea sa gresesc.

Nu ma umflu in pene ca mi-ai dat dreptate, dar apreciez ca ai inteles si asta imi intareste ideea ca nu-s singura care gandeste asa. MULTUMESC!

nxtaz 17-09-08 13:48

Quote:

Originally Posted by -Claudia- (Post 1759018)
Nu ma umflu in pene ca mi-ai dat dreptate, dar apreciez ca ai inteles si asta imi intareste ideea ca nu-s singura care gandeste asa. MULTUMESC!

Nu-mi multumi. Accept reduceri intre 50%-100% la RCA care e pe cale sa expire.:lol: (ti-am vazut semnatura)

Ca sa nu fiu total off-topic imi continui ideea prin a spune ca exista persoane care isi cumpara masini frumoase, puternice, rare nu pentru ca le-ar placea ci pentru ca "da bine", dar numai faptul ca esti membru pe acest forum cred ca exclude apartenenta la o astfel de categorie.

bodyspeed 17-09-08 15:18

Quote:

Originally Posted by nxtaz (Post 1758982)
Discutia continuata cu Sasha avea o usoara urma de gluma. Imi pare rau daca nu a fost observata. Eu ma gandeam numai la rosu pentru ca 70% din femei conduc sau si-ar dori o masina rosie. Nu spun ca aceasta culoare este exclusiv pentru femei. Restul culorilor.. sunt alta poveste.

Am sesizat , doar că acest procentaj e destul de mare şi asta raportat cu dorinţa femeilor care işi doresc masina rosie, eu unu nu (prea) am vazut suv-uri roşii , şi cu precădere cāt mai multe fete sunt in spatele volanului . Ca să nu mai vorbim şi de restul masinilor , mai bine zis că alegerea lor este indreptată spre cu totul alte culori , şi anume spre negru .., galben , alb.. etc.

Sasha 17-09-08 15:26

atat de importanta culoarea masinii conduse de o femeie???????????????????/

Doamneeee conteaza ce masian conduce (punct)

aleks 17-09-08 22:25

de cate ori cineva indrazneste sa contrazica o fata, sau sa-i spuna ca parerea ei nu e perfecta, magnifica, minunata, unica si deosebita acel cineva devine automat paria, si in mod sigur devine dusmanul fetei respective, din simplul motiv ca sunteti obisnuite sa vi se dea vesnic dreptate si sa fiti vesnic laudate de diversi disperati de pi_da care ar face si ar spune orice numai sa va intre in gratii cu speranta indepartata si neimpartasita ca la un moment dat, prin perseverenta vor ajunge in patul vostru.
era un banc mai vechi care spunea daca ti se da intotdeauna dreptate ori esti einstein ori esti director. se pare ca nu e nevoie, e suficient sa fii femeie si sa ai in jur suficient disperati.
imi mentin parerea referitoare la faptul ca va doriti masinile pe care le-ati pomenit doar pentru imaginea pe care o sa o aveti la volanul lor, si nu pentru calitatile masinii in sine, asa cum o fac si fetele pe care le injurati, cu suv-urile.
nu e rau sa fie asa, numai ca va simtiti ofensate degeaba si sariti la mine.
imi pare rau, nu imi modific parerea dsoar pentru ca va suparati pe mine.

nxtaz 17-09-08 22:35

Refuz sa comentez ce spui tu din simplul motiv ca...nu-mi pun mintea.

All times are GMT +2. The time now is 07:33.

- Copyright 2026 4Tuning