![]() |
Re: Masini de gagici
Quote:
|
Quote:
sau... ne luam masini din astea sa mergem cu ele dupa paine si la piata mai rapid, desigur... |
Quote:
|
Quote:
ce sa faci cu el? sa mergi unde cu el? il vrei pentru imagine, asa cum domnisoarele vor suv-uri, asa cum barbatii vor masini de nu stiu care. ce nu e clar? |
Quote:
Mustangul despre care vorbeam e o masina frumoasa si puternica, o masina de care trebuie sa ai grija, nu o masina care are grija de tine(SUV)! Cred ca e inutil sa repet de ce apeleaza majoritatea posesorilor de SUV la acest tip de masina, dar iti spun, fiindca m-ai enervat! 1 la mana din grandomanie, si 2 la mana pentru protectie. Spune-mi unde e asemanarea cu Mustangul din `69, ca despre asta vorbeam!! Cred ca as scoate-o din garaj doar ca masina de duminica! nu as avea tupeu sa ma arunc in marea de cretini de pe strazi, cu ea! Pe cand cu un SUV, da! Am casco, ma doare`n p...ix! INTELEGI DIFERENTA? Chiar nu ma asteptam de la tine la un raspuns asa "inteligent" |
ca te-am enervat, e foarte posibil, probabil de asta nu vrei sa intelegi despre ce asemanare vorbesc: nu de masini e vorba, ci de imagine.
iti doresti un mustang pentru imaginea pe care ti-o da: claudita intr-un mustang, wow!. x-uleasca intr-un suv: wow! aici e asemanarea, nu in cuplu, cai, pozitionare ca pret, etc. |
Quote:
c`mon !!! sunt masini care alta culoare nu le prinde... in afara de rosu ! :x:x:x si ... nxtaz :lol::lol::lol: daca razi de culoarea masinilor mele .. o sa te spun :oops: |
Quote:
|
Quote:
Quote:
Am judecat lucrurile strict din punctul meu de vedere. Nu cred ca sexul diferit implica si gandiri diferite fata de o pasiune comuna. Nu exclud posibilitatea sa gresesc. |
Quote:
|
Quote:
Ca sa nu fiu total off-topic imi continui ideea prin a spune ca exista persoane care isi cumpara masini frumoase, puternice, rare nu pentru ca le-ar placea ci pentru ca "da bine", dar numai faptul ca esti membru pe acest forum cred ca exclude apartenenta la o astfel de categorie. |
Quote:
|
atat de importanta culoarea masinii conduse de o femeie???????????????????/
Doamneeee conteaza ce masian conduce (punct) |
de cate ori cineva indrazneste sa contrazica o fata, sau sa-i spuna ca parerea ei nu e perfecta, magnifica, minunata, unica si deosebita acel cineva devine automat paria, si in mod sigur devine dusmanul fetei respective, din simplul motiv ca sunteti obisnuite sa vi se dea vesnic dreptate si sa fiti vesnic laudate de diversi disperati de pi_da care ar face si ar spune orice numai sa va intre in gratii cu speranta indepartata si neimpartasita ca la un moment dat, prin perseverenta vor ajunge in patul vostru. era un banc mai vechi care spunea daca ti se da intotdeauna dreptate ori esti einstein ori esti director. se pare ca nu e nevoie, e suficient sa fii femeie si sa ai in jur suficient disperati. imi mentin parerea referitoare la faptul ca va doriti masinile pe care le-ati pomenit doar pentru imaginea pe care o sa o aveti la volanul lor, si nu pentru calitatile masinii in sine, asa cum o fac si fetele pe care le injurati, cu suv-urile. nu e rau sa fie asa, numai ca va simtiti ofensate degeaba si sariti la mine. imi pare rau, nu imi modific parerea dsoar pentru ca va suparati pe mine. |
Refuz sa comentez ce spui tu din simplul motiv ca...nu-mi pun mintea.
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:33. |
- Copyright 2026 4Tuning