![]() |
Re: Masini tari vazute in Baia Mare
pe mine nu ma impresionat deloc :)
|
aston martin vantage negru decapotabil numere austria vazut dimineatza la 8 la petrom pe bv bucuresti si pe la 12 in centru vechi
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
mie imi place cum arata skyline-ul,exceptie face tribalul si aerisirea de pe capota
|
tribalul nu arata chiar foarte rau..nu e ceva exagerat..dar aerisirea:))e prea de tot
|
sincer... chiar e ok si nu mi-ar fi rusine sa-l conduc. cunoaste careva pe proprietar si evident ceva detalii tehnice?
sau nu apartine lumii interlope a reisarilor care conduc masini tiuning din baia mare? :) |
apartine lumii interlope a reisarilor care conduc masini tiuning din baia mare :))))))))) ceea mai tare afirmatie si ce aveti cu skylineul care e chintesenta masinilor tuning, in loc sa va bucurati ca aveti cu ce va spala ochii faceti afirmatii ca nu va place, nu va impresioneaza bine ca va impresioneaza un logan 1.4 ambalat la maxim la semafor sau golf 4 sdi de 65 de cai.
|
lasa motorul sa fie ok exteriorul nu conteaza :D conteaza ca apasa talpa face senzatie :)
|
nu vreau sa fiu rau dar sincer nu este pe gustul meu:D
|
poi noah fiecare cu gusturile lui mie imi place masina am vazut-o de aproape farurile alea smoked dau bine ,masina fiind alba,capota aia nu-mi place si tribalul pentru ca nu-mi plac tribalele in general
|
Fratilor mai puneti cate o poza ca e plin de masini tari in BM da pozele cu ele sunt date La disparuti ! nu vreau sa fiu rau dar vreau sa le vad ! ca aveti exemplare frumoase !
|
revin maine cu poze cu aston-ul
|
1 Attachment(s)
despre astonu asta vorbesti? A fost azi in peco in Seini :D
|
Quote:
|
cred ca adisoruc vorbea de cel negru, cu numere de austria.
oricum, splendite masini ! |
All times are GMT +2. The time now is 00:43. |
- Copyright 2025 4Tuning