![]() |
Re: Hot hatch meeting - 10.05.2008, Sala Polivalenta
multim pt poze, tuturor celor care au fost. pana la urma au lipsit masini si oameni care erau asteptati, dar asta e. a iesit frumos pana la urma.
|
Quote:
A fost frumos, dar pacat ca nu au venit mai multi am ajuns si eu in jur de 12:00 si am stat pana s-a spart gasca !! ;):arrow: Poate data viitoare o sa fie mai multa lume prezenta !! :rolleyes2:idea: Cred ca mare parte au fost speriati de TIMP ( statea sa ploua dar a fost frumos pana la urma ) !! :oops::evil: Asteptam cu nerabdare urmatoarea intalnire si prezenta mai mare !! :lol: :arrow: |
7 Attachment(s)
Cateva poze de la intalnire :)
|
27 Attachment(s)
Poze ... by RAndrey
|
salut...
este a doua intalnire la care, cu parere de rau nu am reusit sa ajung deoarece am fost la Baia Mare.. Din poze se pare ca a iesit frumos, lucru pentru care va felicit si sper ca atunci cand se va tine o a treia editie sa particip si eu... Multa bafta |
GodfatherN daca nu ma insel ... esti vedeta .... ProTV ... Craiova ... nu ?:)
|
Quote:
asa vedeta mai bine NU saracu' ... si el si TXA !! :rolleyes2:oops: steateau la panda GABORI printre tufisuri frate !! :x:evil: |
Quote:
:-(( da fi-r-ar mama lor a draq !!! si da, chiar stateau la panda papagalii... |
Quote:
|
care a fost faza pana la urma cu accidentul de la craiova? au exagerat astia de la tv sau chiar a fost pe bune?
cine a castigat la grupa B si C... pana in 130 respectiv 160 CP. merci |
Quote:
|
alex GTI...ghinion era daca , Doamne fereste pateam ceva oricare dintre noi....ce am patit noi se incadreaza la capitolul :" Politia romana - intre retarzi si mult prea retarzi"
Cunoastem cu totii ce pramatii de gabori avem si, desi exista si oameni adevarati printre ei ( mi s-a intamplat mie ) toti pentru unul si unul pentru toti : Sa fiti voi ai dracului de gabori cu casa voastra cu tot daca v-am blestemat eu vreodata... :-):-):-):-) |
Quote:
Cioara si BOH-ul ar fi trebuit sa le fie de-ajuns.... |
ma intereseaza sa intru in legatura cu cel care avea swift-ul sport. ma poate ajuta cineva?
|
Quote:
swift sport 2007? care a fost la hot hatch meeting 2? |
| All times are GMT +2. The time now is 07:21. |
- Copyright 2026 4Tuning