![]() |
Re: E36 - Project MHT
Interesant proiectul lui Horica. Imi place capota facuta din fibra,daca ii faci si usile chiar iti iei zboru' in adevaratu' sens al cuvantului
Bafta in continuare si sa iti duci proiectul la bun sfarsit ;) |
sincer pdv ule
nu as vrea sa ii fac si usile ca ma gandesc si la siguranta,adik doamne fereste usile din fibra intra unu il el:| lateral doamne fereste frate e prea periculos,dar daca el este atat de hotarat,am sa i le fac,ce banii lui nu au serie ??? ??:))))) |
Quote:
Bafta. |
Quote:
|
Quote:
|
ooooo.......in poze se vede progress mare fratica!Frumos iese matza asta.Bafta in continuare.Sa iasa FORTZA vere!
|
multa bafta in continuare, si ...rabdare maxima ! aia nu o sa mai ai la un moment dat, dar...eu am trecut prin asa ceva, o refacere completa, desi nu neaparat in aceleasi scopuri ca tine...
PS niste poze mai in "detaliu" cu capota/portbagaj, daca se poate... |
Quote:
|
va fi usoara machinutza asta sa traga fortza motoru'.
|
Sper sa iasa asa cum imi doresc, va voi tine la curent cu ce se intampla cu masina.
|
din ce se vede in poze........iese iese bine de tot!Bafta in continuare fratica cu BM-u'.De motor s-aude ceva?acelasi sau altul mai fortza?
|
Motorul va fi:
tot ce tine de interne de pe m3 {3.2} cutie m, axe cu came sport facut alt soft la master tuner admisia a fost si ea schimbata cu una omp garnitura de chiuloasa schimbata cu una din nu stiu ce aliaj traseul de tobe a fost inlocuit cu teava de inox 80 diametru pana in finala borla de aici scoate omu 230 si ceva de cai... cu motor de 2.5 alezat. Era postul lui Marian Nebunu:D |
hopa........internele de ///M.Viata frate!Deci sa inteleg ca chiar iese fortza treaba asta cu MHT asta!
|
pai ce sa ii uram......bafta si spor la treaba acolo....
|
Bafta fratica.Sa iasa intr-adevar cum vrei tu!
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:23. |
- Copyright 2026 4Tuning