![]() |
Re: E36 - McMate's new coupe
Felicitari, foarte foarte frumos... pacat ca vrei sa o vinzi... La ce japoneza te-ai gandit? sau e secret national? :P
Sper, ca urmatoarea tot RRM sa aibe la numar :lol: |
multumesc, binenteles k tot RRM va fi :D si va fi un Nisann 200 sx s14
|
:lol:zi repede cu cat o dai:D:D:D
ai grija la cate 0 te arunci, k stiu unde stai si poate iti vandalizez masina knd iese:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Pace, Remus |
masina se da la 7500 usor discutabil cu ABSOLUT TOT CE ARE PE EA ! Este la revopsit complet, va avea faruri BOSH noi noute.Restu stiti cam ce are masina.
P.S. Kiar nu are nimeni filme? |
uau ce pret...deci ce pot sa zic..decat : la pretul asta o poti da si ne vopsita..
te lansezi in pasiunea pt drifturi?:) |
Bani sa fie,ca Skills exista :D
Bafta in continuare cu japoneza(cu mac) :) |
Quote:
dar cu alegerea aia de masina japoneza....nu stiu ce sa zic...si bmw e la fel de bun la drift ...poate mai bun ..zic eu cu mult mai bun .. in fine faci ce vrei dar eu nu as merge in directia asta :) as lua un e21 ca e usor ...3.5 turbo m30 ...etc :P bafta la vanzare ca merita fiecare eurocent ! inca o chestie . in state toti se dau cu japaneeze shit ca pt ei sunt foarte ieftine!!! nu inseamna ca daca aia se dau cu ele sunt si mai bune ! |
Probabil se gasesc piese mult mai multe pt japoneze pt drift decat pt bmw ....
|
se gasesc si pt bmw o gramada! trebuie doar sa stii unde sa cauti!!!! cine a fost la baia mare anul trecut a vazut 2 ursi care dadeau drifturi la mare arta!!!!!
|
ms pt sfaturi, kestia e k io gandesc altfel :d
1: imi doresc o masina japoneza din mai multe motive: - motor turbo de fabrica - o plaja f mare de pise : de la maritul unghiului de bracare pana la ce vrei voi - sunt inebunit dupa masinile japoneze in general Iar chestia cu in USA se dau cu japoneze k sunt ieftine e un pic cam fff falsa ;) sa nu uitam k un rx7 se vinde in EU 10 000 iar in state nu scade f mult, iar japonezele mi se par cele mai SUITABLE pt drift |
nu te`ar incanta mai mult un 300zx..Twin Turbo?
|
cand am zis ca sunt ieftine ma refeream fix la nissan 200 sx aka silvia pacolo si celica aia din anii 80 RWD
oricum bafta cu proiectul! si pe mine ma bate gandu la o jucarie de drift low budget ...sa vedem cum vom sta cu $$ tot bmw va fi ...un cazan bun pe sub el cu un mare 3.5 sub capota . |
Quote:
bafta mc ! |
12 Attachment(s)
MATE felicitari ptr cupa ! am vazut masina la 4tuning si trage foarte bine :D...am un film si cateva poze !
Sper sa iti iei o japoneza la fel de frumoasa ca aceasta pisica ;) Bafta cu vanzarea ! |
1 Attachment(s)
Mi-am amintit k am si eu un video cu tine,mai am cateva, o sa le urc pe forum dar dupa ce le scot de pe camera !! bafta in continuare in tot ce iti propui Razvan
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:38. |
- Copyright 2026 4Tuning