![]() |
Re: Tipe la volan...
Quote:
aici pe forum cu sarumana...la mine zilnic la magazin te accept si cu mahh si delea :):):) cat e o asemenea masina sifonata??cat ai dat pe ea trixi? |
5500 i-am dat omului...asa sifonata :)
cred ca piesele sunt mai ieftine decit polishu' :lol: |
cam busita suzie a ta am vazut-o pe vidu azi spor la reparat si sa sa te bucuri de ea;)
|
Place la mine, mai ales ca e albastra, si ca e a ta ! Happy revving ! :D
|
multumesc frumos!:)
sper sa o vad reparata cit mai repede..si cu numere de bh p ea ;) |
si eu sper! si mai sper sa ai bafta la ea si iti si doresc acelasi lucru ! :) insanatosire grabnica suzi !:(
|
am fost la test drive.yaris.1.3 ca sa pot sa fac comparatie...
mnah....vine razvan...ma urc la volan..las pe spate scaunul,evident(otzy zice ca is haioasa cind ma vede conducind de pe scaunul din spate),si il iau la intrebari...unde e limitata?...razvan zice ca nu stie...boon aflam...era la 6500...in repetate rinduri...kg?cai?marime cauciuc?....razvan era ocupat sa se tina...boon...ma intorc pe clujului...sub pod am nimerit sa fie liber pe ambele benzi...asa ca m-am folosit de ambele ca sa iau curba respectiva....in a 2-a,aproape de limitare...si se tinea buburuza al naibii de bine,de urlam de bucurie...razvan saracul,sa nu mai zic...dar a supravietuit,si imediat dupa i-am promis,ca gata,m-am cumintit!!! dar a zis ca e ok,ca simte ca tin bine masina...si ca nu a mai fost in asa test drive... peste citeva zile am fost iara la toyota,si am intrat la baieti....facut cunostinta cu ei...la care reactia a fost "aaa,tu esti aia cu yarisul!" :lol: v-a zis razvan? daaaaaaaaa....de atunci daca zice cineva ca nu merge yarisul se opune vehement...:) btw...e o masinuta bijuterie.totul e micut..si finut...suzie e o bruta fata de ea :) |
Bad Suzi? :D
|
nu.eu trebuie sa vad cum sare turometrul...trebuie sa simt asfaltul in volan...deci suzie rulllzzzz!;)
|
Bad TRIXI ! :)) asa`i ca mai nou nu ma mai vezi prin oras? asta din cauza ca, virgula conduc un ford ka tot murdaricios... asa iti dai seama care ford ka... dupa cat de ingrijit e:D pot indrazni a spune ca e feroce si ka-ka asta micu`:d numa cam suje din rezervor... 8-9 ... ;)
|
well...momentan nu te recunosc,ca nu circul deloc.:)
stai linistit,ca pe ruta oradea-debretin,retur, am reusit sa fac consum de juma' de rezervor de benzina cu suzie 1 (asta insemnind 22 L approx) asa ca,8-9 m-i se pare decent...:lol: |
La liniute cu tine :twisted:
|
:)) foarte tare consum .. nu credeam ca ii posibil .. :D
|
Quote:
Condu-le si vb dupa aia. Eu unu am prins cu un C1 170KM/h in treapa a IV E fenomenala masina in oras si de asemenea stabila. |
....si asa s-a auzit pana la Bucuresti cum am condus yarisul!:lol:aygo nu mai pup!
C1 nu ma intereseaza deloc...iar in legatura cu viteza aia in a 4-a am eu masina potrivita pentru asa ceva...;) |
| All times are GMT +2. The time now is 12:42. |
- Copyright 2026 4Tuning