![]() |
Re: skoda meeting
Merci mult ! Si pana la urma ne combinam cu cei de pe skoda-club.ro ? Sau facem noi separat ceva ?
Ps : Cand vii la mare? :D |
Eu nu sunt in masura sa discut asa ceva eu fac parte si din skoda-club.ro si nu cred ca este o problema sa fiu si aici pe 4tuning.
Sunt nou si aici si acolo detin skoda de doar o luna si un pic. Sfarsitul lui iulie. |
Cererea pentru sticker se mai poate face pana sambata dimineata. In atentia celor care vin duminica la intalnire si vor sticker (nu fac bisnitza cu ele pretul cu care este cumparat e acelasi cu care va fi vandut in caz ca ii trece prin cap cuiva, doar ofer o mana de ajutor celor care doresc si nu pot intra in posesia lui)
|
St3ff imi pastrezi si mie unul te rog ? Si cand treceti pe la mare mi-l dati daca e ..
|
Sigur pe tine te si trecusem pe lista .
Sa o actualizez. 1.andreiovidiu_p 2.HaRdHouse |
Quote:
|
1.andreiovidiu_p
2.HaRdHouse 3.eddycdk eddycdk vi duminica la intalnire? |
Stuey :D
st3ff..stai linistit ca nu consideram asta (cel putin nu eu..dar cred ca si ceilalti sunt de acord cu mine..) ne vedem duminica P.S : edy o sa vina duminica |
Am o rugaminte mica celor care vor cand posteaza, sa posteze toata lista si la numarul liber sa-si treaca nick-ul. Multumesc
EX: 1.andreiovidiu_p 2.HaRdHouse 3.eddycdk 4.Stuey |
Si pana la urma cum facem cu clubul ? Ne combinam cu cei de pe skoda-club ?
|
Parerea mea, mai bine sa se stabileasca duminica cand sunt mai multi de fata decat prin niste posturi. Oricum amandoua partile trebuie sa fie de acord. PARERE PERSONALA
|
Quote:
|
Quote:
|
Impartasesc si eu aceeasi opinie decat 2 grupari independente mai bine "one big family".:D
|
asa e st3ff ai dreptate mai bine "one big family" decat despartiti
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:35. |
- Copyright 2026 4Tuning