Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   Logan 1.6 Ambition vs. Cielo Executive (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/5334-logan-1-6-ambition-vs-cielo-executive.html)

~ 69 USP 04-06-06 08:14

Re: Logan 1.6 Ambition vs. Cielo Executive

bine ca ne adunam sa fim mai multi poate cade dracu odata fabrica aia ...pt cele 4 roti

The_Mask 04-06-06 08:14

Quote:

Originally Posted by neXus
The_Mask > n-am zis ca n-ai avea tu masina aia, dar din moment ce tu ai masina aceea, nu stiu cum poti compara doua masini care sunt de n ori mai degeaba decat Phaetonul... intelesu-m-ai?

Pentru ca am si un Cielo Executive si stiu ce are si ce nu are, iar ABS`ul a fost ca dotare optionala cand l`am luat.

BAD_MF 04-06-06 10:40

The mask, nu te supara pe mine dar de ce sustii o prostie?! Repet, am avut cielo gle/ac fabricat Coreea, nici urma de ABS, iar cele facute la noi(adicalea executive) nici pe departe nu au. NU stiu ce optionale ai vazut tu dar iti spun SIGUR ca nu are abs/airbag. Poate ai vazut in manualul masinii care am mai explicat ca e tradus dupa cel strain in care este prevazut abs(Dar pt masinile vandute in Coreea, in vest etc nu in ROmania).

The_Mask 04-06-06 11:22

ba ce plm nu intelegi din faptul ca am platit in plus pentru ABS??? e asa greu de inteles? am franat de la 80 brusc cu pedala la maxim si are ABS cate explicatii tre sa dau ca sa intelegeti o sa fac o poza la contractu de leasing sa vedeti dotarile ca voi sunteti mai ceva decat Toma necredinciosu.

neXus 04-06-06 11:49

Sunt curios... baga poza.

BAD_MF 04-06-06 14:24

Eu tot nu cred... Demonstreaza ca ai ABS, ca masina nu e adusa din vest..

NWZeu 04-06-06 14:47

cineva mai sus a spus de dotarile modelului Executive, si eu am am spus ca este doar un nivle de echipare, fata de modelul standard (inclusiv cel coreean) exista diferente de ordin tehnic - sistemul de franare schimbat complet - dublu circuit, discuri duble si aerisite, alta pompa de frana dar existe si diferente ale trenului de rulare - ma refer la puntea spate si dimensiunea rotilor care de la 13 au crescut la 14.

este adevarat - poate noul model de Executive (cel ce se comercializeaza acum) nu mai are disponibil ABS si Airbag dar la modelul pe care il am fabricat August 2000 le-am avut disponibile ca optionale.

BAD_MF - tu sustii ca manualul de utilizare a fost tradus - eu iti zic altceva, daca vei vedea pozele puse de mine pe forum vei observa ca sunt de pe o masina cu motor DOHC, modelul coreean nu a avut acest motor in utilizare ci MPFI SOHC de 75 de cai.

am mai spus intr-un post anterior ca voi opri aceasta discutie absolut aberanta, asa ca indiferent de replyuri eu nu voi mai posta ca deja discutia a devenit penibila/absurda.

Spark 04-06-06 18:20

the masc .. eventual filmeaza ... ca pana atunci astia nu o sa te creada ...

siadimet 04-06-06 19:41

visezi cu ABS-ul pe cielo!

The_Mask 05-06-06 12:02

Spark asta am sa si fac, ca doar asa poate cred, tre sa filmez tot de cand ma urc in masina ca dupa or sa zica ca nu`i cielo;)

Spark 05-06-06 16:35

eventual sa si filmeze cineva cabd bagi pedala de frana la fund si sa nu iti blocheze rotzile ...
da poate si atunci o sa zica ca nu o fost pana la fund si din astea ... :D

neXus 06-06-06 11:36

Lasa mah, sa puna filmul sa vedem si noi cu ochii nostri necredinciosi :-P

SirNenea 06-06-06 17:17

pai cel mai bine il chemam pe Sergiu Nicolaescu sa faca un filmulet pe tema franarii ce ziceti ???

br01tim 15-06-06 11:45

fratilor tot mai credeti ca cielo are ABS?eu tot am cautat unu dar din pacate nu am gasit :)

BAD_MF 15-06-06 14:04

Eu stiu ca nu are dar nu ma crede nimeni vad..

All times are GMT +2. The time now is 13:53.

- Copyright 2026 4Tuning