![]() |
Re: Accidente în Neamţ
Quote:
|
Quote:
|
A fost aseara un accident foarte grav pe drumul de la targu neamt care duce spre secu....am impresia ca era chiar un coleg de forum de al nostru...masina avea mici modificari...era un golf negru de NT incaltat cu niste bbs'uri care a intrat intr'un tractor....erau si morti....care are mai multe detalii sa le puna aici...as fi curios sa stiu ce s'a intamplat mai exact...
|
Tot aseara a mai fot un accident la intersecta de la OMV. O Dacie a lovit un Golf 3 in partea dreapta(portiere + stalp dr smulse)
|
... si uite asa s-a facut praf audi-le A8 UNO ... un microbuz de la Megatravel si un ford mondeo care se vroia a fi tunat
unde ? in statie in darmanesti .... cum ? ... viteza, se pare... o masina semnaliza sa vireze stanga ... audi-le intra in depasire cu viteza mare ... pierde controlul si intra in parcarea de pe contrasens de la Telemach in microbuz.. microbuzul este impins in spate in ford... audi-le ricoseaza inapoi pe banda lui, doar ca pe trotuar... daune ? cam da.. In seara asta am vazut pe cineva ca facea poze prin statie ... da din pacate doar la ford, deci nush daca o sa apara si poze cu audi-le sau microbuzul.. |
Quote:
|
16 Attachment(s)
Cand am ajuns eu numai membrul nsl mai era cu masina acolo. asta e...
|
Din cate s-a auzit (dar na, poate nu e adevarat, ca la orice accident sunt vorbe peste vorbe) s-ar fi strambat sasiul ... nush :) Oricum partea din fata .. spoiler etc .. cred ca si la roti (ca s-a suit pe trotuar) e cam varza ... si airbagurile ..
|
Quote:
|
Quote:
Oricum .. o sa fie mai naspa ptr tipul cu ford ca la service nu-i pune nimeni sau repara piesele 'tunarite' .. o sa fie nevoie sa bage iarasi niste bani s-o faca cum era, daca mai doreste asta :) |
Quote:
|
Ok.. tu ai auzit (ceea ce spuneam, vorbe). Eu am vazut-o audi-le ... nu arata a dauna totala. Doar daca a strambat sasiul cum se spunea ... atunci poate. Dar ca reparatii, cu ceva bani se poate repara (daca nu e sasiul sau alt element de siguranta bulit). Trebuie doar refacut tot de la bord infata (spoiler, roti, bielete etc, radiator, etc)
|
Quote:
|
160 km/h avea :)
|
nasol tare...asa-i cand faci figuri necontrolate ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:08. |
- Copyright 2026 4Tuning