![]() |
Re: Sa ne cunoastem...
Mamaaaa, la cate cluburi aveti in Bucuresti, tocmai WSR l-ai gasit ? :D
Nu intreb cu rautate, doamne fereste, ci doar ma mir ca ai picat asa aici :D.. Oricum, welcome ! Bafta ! |
topicul se numeste "sa ne cunoastem" deci sa ma prezint si eu
eu sunt un baiat din constanta care a avut norocul sa lucreze cu zozo .... clar ..sunt nebun dupa tot ce se leaga de masini ,...si cam atat.... deci sunt nou aici la voi :D |
Welcome, welcome :D
|
salutare tuturor .... mi-a luat ceva timp sa citesc tot topicul dar insfarshit am ajuns shi eu :D
ma numesk sergiu...sunt din oradea...am shi eu un jdiug de dacie din 78` :D va rog sa ma punetzi la curent cu ce se intampla pe aici :Dms P.S. apropo daca vretzi sa imi vedetzi mashinutza.... care ii in stadiul de modificari intratzi aici https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/26330-dacia-mea-78-stadiu-modificar.html astept parerile voastre :P |
poate dupa ce o termin ma primitzi printre voi :P
am uitat sa precizez ca am aproape 20 de ani....shi fac taxi....la CITY...nu va spun indicativu ca nu vreau sa va duc moka :P |
Poti sa vii vinerea in parcarea din centru din fata de la Heat de la ora 20!;) spor la tuning!
|
ms ms :D s-ar putea sa dau shi eu p`acolo :P (cu mashina de serviciu :P)
|
poti sa zici linistit indicativu :) cand iesim noaptea de la heat sa stim ca platim de`ai nostri nu straini :)) la asta nu te`ai gandit ? ;)
|
20 ani, nebun, .... tac si fac ... ne v-om auzi cu siguranta
|
Scurt si la obiect. Corect ;) Uimeste-ne :P
|
vom vedea ce voi reusi . . . pana atunci insa sa ne auzim numia de bine
|
Daca vrei sa ne spui si ce masina ai? sau poti sa vii vinerea de la 20:00 in parcarea din fata de la Heat!;)
|
Hai ca nu va zic de masina, cine ma vede primu are o bere de la mine a da si sa posteze pe forum. P.S. E rosie, tuning audio am mai vazut la model, exterior nope, da urmeaza :p ... hai ca poate ne vedem vineri, da nu promit :D . Apropo Ovi are sanse sa va zica ce masina e cu bh-87-gli pt ca mai bea cafeaua unde o beau si eu .
|
Quote:
|
Gligan Andrei , cafenea Coco bar, coltz cu beserica sf Andrei (wow :lol: :lol: :lol: ) student la drept`u stangului
permis din 30.11.2005 Fiat Punto ELDS Kilometraj: 90.500 km Putere: 60 CP (44 kW) Data : 03/2002 Culoarea: Galben uşi: 4/5 Combustibil: Diesel Consum: 5,00l/100km, in tara din martie 2006 astept berea ca daca ma enervez pun poze si cu tine si cu masina |
| All times are GMT +2. The time now is 23:00. |
- Copyright 2026 4Tuning