![]() |
Re: Masini din Baia Mare
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Atunci m-am tepat rau de tot la faza asta :)))
Acum inteleg la ce s-a referit el cand a spus de masini care merg cu adevarat! Mda, in cazul asta ii dau dreptate! Din pacate majoritatea celor care fac comentarii din astea au masina ce valoreaza cel mult ~15.000 E, si zic ca Audi A8 e o panarama. Din fericire, nu era si cazul omului de mai sus, deci ma simt nevoit sa imi cer scuze! |
Quote:
|
Quote:
.2 daca discutia voastra a privit un s8, nu as fi asa de critic raportat la ~masini care merg cu adevarat~ pe autotrada...evo-ul/sti-ul va fi spulberat de s 8.... asa ca, entuziasmul lui mircea...va fi cel putin temperat, daca nu cumva stirbit, atunci cand va vb de astfel de masini.... ...sunt o groaza de masini care merita respectul necesar;)..ce zici mircea? |
Quote:
Oricum, nu se poate face comparatie din nici un punct de vedere intre un S8 si un EVO. Sunt doua lucruri total diferite. Eventual cu un MB S63 AMG. :) BTW, frumoasa masina lui Mircea, sa o stapanesti sanatos, si drumuri bune! |
Quote:
|
nu jtiam ca domnu` are EVO si face comparatie intre masina lui si audi.....oricum parerea mea Acel audi SSS e mortal la clasa lui :X:X:X:X
|
Quote:
|
nu e o bestie avand in vedere gabaritul si masa(handicap de handling) insa e un monstru avand in vedere ansamblul motor transmisie frane, si la regim de viteza mare si sustinut, pe autostarda nu prea are multi concurenti
|
Quote:
mircea masina ta intre masini nu e bestie...e un pui...sper ca realizezi asta...ca altfel esti intr-o grava eroare in domeniul asta..... asa ca poate ai o bestie intre gti-uri rs-uri si opc-uri insa la clasa mare cred ca nu joci...si din pacate s8 cam joaca.... e adev ca sunt concepte si filosofii diferite...insa nu uita mircea ca in zona masinii tale sa invart ttrs, s. 2000-urile ce sunt avioane...insa discutia poate e interminabila cam la fel ca cea cu evo vs. sti...asa ca e bine sa o lasam asa...insa totusi inainte de toate hai sa cascam ochii si sa vedem pe ce lume traim si unde ne aflam pozitionati in ea...evident automobilistic vorbind...eu zic ca e mai bine asa mircea ce zici? mircea masina ta are o mare calitate care nu o poate pun la indoiala nimeni, in afara de a fi masina ta:D:lol:,...are un potential de upgradare foarte foarte mare...deci cu o suma considerabila de bani poate deveni o bestie;)...pana una alta...e o masina sport la care din copilarie visam...de fapt la sti, insa nici evo nu e departe de inima mea... pt.tine, pt noi, ea e arma suprema gandindu-ne la zona, relieful si sportul care ne place, insa sa nu uitam ca pe lume exista arme absolute in toate sporturile cu motor...iar in raliuri...wrc-urile, acum s 2000-urile(care costa muuult) sunt acelea....nu sti si evo...sau cel putin, nu acelea configurate putin peste serie cum e a ta... salutare! |
| All times are GMT +2. The time now is 04:46. |
- Copyright 2026 4Tuning