![]() |
Re: Recomandari ...FILME SI VIDEOCLIPURI...
John Tucker must die-comedie cu Ashanti si Jesse Metcalfe si...Serendipity-comedie romantica cu John Cusack si Kate Beckinsale,un film destul de vechi,din 2001 pe care majoritatea l-au urmarit,dar pentru cei care n-au avut ocazia,acum e momentul ;)
|
3 Attachment(s)
vroia cineva traducerea parca
|
Are careva subtitrarea la filmu: FINAL CONTRACT- DEATH ON DELIVERY
dak o aveti pls urcati-o si voi aici;) |
Prison Break --serial unul din cele mai tari seriale p care le-am vaz in viatza mea ..super inteligent si nu te plictisesti niciodata tot timpul actiune ....este pe torenti ..2 serii ---una de 20 ep si a doua pana la 13 ca 14 apare in Ianuarie ;)
|
Un super film merita vazut OPEN RANGE 2CD cu KEVIN CASTNER.:peace: :peace: :peace: :peace:
|
Quote:
|
Niste filmulete belea cu masini gasiti aici http://www.gumball3000.ro
|
O super comedie Flushed Away.;)
|
Quote:
|
pentru cei care vor sa se convinga (inca o data :D) ca fomeile nu stiu sa taca :peace: recomand un film de comedie interesant Deliver Us From Eva:lol:
|
Ce va recomand eu: DATE MOOVIE
SCARY MOVIE 5 ICE AGE 2 THE DEVIL WEARS PRADA UPTOWN GIRLS Si NU va recomand...BORAT...mi s-a parut o mareeeeeee porcarie. |
un film de vazut si revazut BULITT .nush daca a mai fost recomandat ....super urmarire de masini :shock::shock:
|
Quote:
e cu STEVE Mc Queen. Si o poza din film ca sa va dati seama ce tare ehttps://img144.imageshack.us/img144/7...itsizedop0.jpg |
am terminat de vazut gumball2006 ..... e superb.. :D maine ma uit si la episoadele din 2005
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:00. |
- Copyright 2026 4Tuning