![]() |
Re: Golf 3 - Gti 2.0 8v Cult Style
Quote:
|
1 Attachment(s)
100%.
|
Atunci mai documenteaza-te.
|
Nu ma refer la stagiul actual.Demult decurge proiectul lui cu acest golf,si mai ales in trecut,avea un gust diferit fata de stilurile abordate aici in romania,la aia ma refer.Sariti,ca doar am 18 ani si nu stiu nimic.
|
Quote:
Quote:
|
Momentan are stilul care predomina ''tuningul'' actual,atat in afara cat si in romania... nu e tocmai originala masina, cu totii ne inspiram din ceea ce vedem. si avand in vedere ca acest stil clean/oem style are cam aceleasi modificari sa le zicem asa, aproape toate masinile care adopta acest style sunt cam acolo... pana la urma si tuningul care se practica acum 7 ani, in care aveai tot felu de spoilere hidoase, pe vremea aceea va placea la toti, acuma ca am evoluat e de prost gust.. dar si atunci kit'urile externe erau aceelasi si in mare parte vedeai masini care se asemanau intre ele....
|
Conteaza ca este acolo cam an de an mereu cu imbunatatiri ...
Ar cam fii si masini din Bucuresti demne de Worthersee dar e al dracului de lung drumu , cel putin pana iesi din RO. |
imi place mai mult cum arata fara stickere!
succes! |
Felicitari , ai o masina foarte frumoasa ! :D
Mult succes in continuare ! |
te invidiez daca nu -ti freaca nici o roata in aripa:D:D:D
|
Quote:
|
Quote:
|
Ei da, anul acesta am avut noroc si n-am primit amenda in austria dar stiu multi care au primit. Asta e un fel de stil de viata, si cei de acolo tot circula intr-un fel ilegal, si ei sunt amendati :)
|
De ce? Nu sunt omologate? Sau e prea joasa masina si nu e in conformitate cu legislatia? Daca e air ride, o pot ridica in mers..
|
Se vorbeste ca cel mai jos punct al caroseriei trebuie sa fie cica la 7 cm de asfalt.... oricum ai lua-o esti ilegal :))
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:19. |
- Copyright 2026 4Tuning