![]() |
Re: BR 40 YUL
Nu sunt filozofii prietene stai linistit. Jantele model alpine care sunt puse pe dacie fara flanse sunt regaurite in fata sau in spatele blocului. Nu au existat la magazin.
|
Am gaurit eu unele de R5 Alpine la strungar cu calcule riguroase si bat ca toti dracii....nu se poate merge cu ele....am stricat si jantele
|
1 Attachment(s)
au existat si niste replici..uite si poza..sunt fara flanse montate :)
|
Quote:
|
nu`s prinse cu suruburi, sunt dintr`o bucata (George proprietarul R12`lui portocaliu de mai sus poate confirma asta )
|
1 Attachment(s)
nu vreau sa va contrazic,, dar asa mi se pare din poze.
da-ti zoom la roata din fata! |
tati il cunosc personal iar masina o stiu de foarte mult timp ...
|
L-am intrebat mai demult pe Daciaclub cum a reusit sa monteze jantele de Alpine pe Dacia. Mi-a raspuns ca jantele sunt "custom-made" (citat). Miezul e prelucrat. Potrivit spuselor proprietarului, elementele jantelor nu sunt sudate, sunt prinse cu suruburi.
|
Jante din astea are cineva si la mine in oras fara flanse, o sa vorbesc cu persoana respectiva sa vad ce scrie exact pe ele.
|
made in turkey.
|
Iulica sa o stapanestti sanatos.E bestiala.! Nu te supara dar arata mult mai bine cu farurile rotunde ii da un aer specific.Mai vb pe mess cand ai timp s aimi dai niste sfaturi de mecanica ;).Si inca astept barile alea :))
|
7 Attachment(s)
ms mult blue angel.
am facut poze la bari...vb diseara! astazi am fost la dezmembrari in cautare de "comori" cu NIG-ul, si am reusit sa fac poze la jentile alea de care se tot vorbea! din pacate sunt doar 4 jenti, si una din ele e dusa rau... e crapata buza exterioara si nu mai ai ce face cu ea... si cateva chestii care leam mai luat de acolo... |
Oglinzi de LADA :D si eu am avut intr-un timp in cap sa montez pe masina dar am gasit CIPA.Oricum sunt sigur ii sta bine si cu astea.
Bafta! |
In ce loc ati fost sa cautati comori?
|
se pare ca ai cam avut dreptate in privinta prinderii miezului .. greseala mea ...
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:08. |
- Copyright 2026 4Tuning