![]() |
Re: comenzi piese auto import - online
Salut, am nevoie pt Ascona C din 1988 de niste ornamente negre pt bara de sub spoiler. sunt 2 ornamente pe fiecare colt si 1 central. astept raspuns. MS
|
Quote:
|
Opel VECTRA A CC C20NE Hatchback, an 1991, 85Kw(115CP)
M-ar interesa: -curea distributie -rola intinzatoare -pompa de apa -garnitura capac bloc motor -capac alimntare ulei(capacul(busonul) de pe blocul motor) -garnitura baie de ulei Ma intereseaza piese de origine GM. Bineinteles daca nu ai GM, e ok si alta marca, dar as dori preturi la toate. Multumesc foarte mult :) |
Ma intereseaza si pe mine o conducta retur de benzina ,pentru o honda civic din 1994.
|
Quote:
|
salut ma intereseaza pt un hyundai coupe tip g4gc 1974cm putere 102 kw serie kmhhn61dp4u130521 an fab 2004 urmatoarele piese
Kit ambreiaj(placa,disc,rulmen) kit distributie complet filtru benzina astept mai multe variante |
Salut!proiectoare de ceata pt opel corsa c din 2002 ai?ce pret?o poza ceva daca se poate....
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
rola ghidaj -- 100 lei IPD curea distributie 60 lei filtru combustibil -- 125 lei NIPPARTS kit de ambreaj din pacate nu |
--------------------------------------------------------------------------------
Salut. Poti sa imi spui daca urmatoarele filtre Mann sunt livrabile: - CUK 2939 - PU 936 x - HU 719/7 x - C 35 154 - WK 613 sau echivalentele de la Mahle. M-ar interesa si o oferta pentru antigel tip G12 HEPU. Multumesc anticipat. |
Quote:
PU 936 x - 85 lei HU 719/7 x - 25 lei C 35 154 - 50 lei WK 613 - 35 lei g12 - 25 lei/1,5 litri livrabile maine dupa ora 9.30 |
O oferta pentru 5L ulei Castrol Edge Turbo Diesel 5W40 (505.01) poti sa imi faci?
|
Quote:
|
Salut , m-ar interesa plasa gen cum are WV GOLF V GTI. Eu as vrea grila fara emblema ptr POLO 9N .Ast un rasp
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:53. |
- Copyright 2026 4Tuning