![]() |
Re: Bacalaureat 2008
Quote:
|
e si cum va pregatiti pentru maine:)))))))
|
Nah ce sa zic, o baba si domnisoara tinerica si frumusica foc :)), da pacat ca tot ea imi punea intrebari, in timp ce baba se chinuia sa-si desfaca sticla de apa. A fost ok, biletu 12 si un 10 aproape meritat:D. Bafta la toti in continuare si hai cu engleza!
|
Quote:
|
Am cautat si eu si nimic ... doar cele de anul trecut daca le are careva sa le puna si pentru ceilalti aici .
|
Quote:
si io care credeam ca invatati,sa faceti singuri:))))))).... engleza e usoara(relativ) e vreunu care isi face griji la engleza? |
Quote:
Si maine la engleza.. eu zic ca o sa fie mai usor ca la romana :) La romana scris e problema :-SS |
Quote:
|
orice peste 75 la subiectu III e nasol... 8-|
|
De abia am ajuns si eu de la oral si am luat 9, bilet 94.:)
|
Quote:
ps: la germana 1-2 ore nu are nimeni ceva rezolvat? nu prea cred da io intreb oricum :lol::lol::lol::lol: ps2: bafta maine la toti !!! ;) |
Biletul 97 nota 10 :). Bafta la toti in continuare... ;)
|
Sunt a doua zi la proba orala la engleza , primul la ora 8:00 ..... si eu credeam ca dau maine si scap, dar pentru orice eventualitate ma duc si maine pe acolo poate reusesc sa il dau maine, bafta maine la toti !!!!
|
Quote:
|
veni vidi vici - 10 la rom:P
la engleza sa fie la fel:P desi n-am nevoie de nota pt facultate... sa fie acolo... sa compenseze cu porcaria pe care o s-o fac la romana scris |
| All times are GMT +2. The time now is 02:43. |
- Copyright 2026 4Tuning