Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Onesti (https://forum.4tuning.ro/438-onesti.html)
-   -   Masinile userilor din onesti + masini tunate, stilate, aranjate.......de prin Onesti (https://forum.4tuning.ro/438-onesti/43895-masinile-userilor-onesti-masini-tunate-stilate-aranjate-onesti.html)

BlueAngel 22-03-09 21:53

Re: Masinile userilor din onesti + masini tunate, stilate, aranjate.......de prin One

oho ce de munca ai.....detaliile o sa iti manance zilele...si buzunarele.Mult succes !

dexter_20 23-03-09 05:48

Re: Masinile userilor din onesti + masini tunate, stilate, aranjate.......de prin One

Cat timp sunt motivat voi reusi. Banii se fac, idei am,lume care sa ma ajute am.

dexter_20 25-04-09 22:43

1 Attachment(s)
Daca reusesc sa fac exteriorul asa....sunt super multumit

Bmw_Rulllzzz 26-04-09 16:29

pai cand te apuci de treaba ?

dexter_20 26-04-09 17:29

Cat de curand. Saptamana asta am jantele.

Andrey_FL 27-04-09 09:27

Quote:

Originally Posted by dexter_20 (Post 2266706)

numarul vine de la NoSpeedMany?

TheFasterMan 27-04-09 11:35

Quote:

Originally Posted by Andrey_FL (Post 2269603)

numarul vine de la numele lui de familie si prenume

Andrey_FL 27-04-09 12:02

Quote:

Originally Posted by TheFasterMan (Post 2269961)
numarul vine de la numele lui de familie si prenume

m-am prins..era o gluma

andi_cimpean 27-04-09 21:28

Quote:

Originally Posted by dexter_20 (Post 2266706)

Arata foarte frumos VT-ul...daca ti-ar reusi asa ar fi nemaipomenit.
Ce pot sa iti urez...decat multa rabdare si putere de munca;)

dexter_20 27-04-09 21:50

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Andrey_FL (Post 2269603)

NU
Quote:

Originally Posted by andi_cimpean (Post 2271482)
Arata foarte frumos VT-ul...daca ti-ar reusi asa ar fi nemaipomenit.
Ce pot sa iti urez...decat multa rabdare si putere de munca;)

Iti multumesc pentru urare!Rabdare am, putere de munca am. Vor veni si finantele.In mare asa va arata, la partea tehnica insa nici eu nu stiu finalul...

dexter_20 14-05-09 08:28

5 Attachment(s)
Poze mai recente

Andrey_FL 17-05-09 00:26

23 Attachment(s)
sa mai pun eu niste poze cu masini din Onesti membre CTR
1.Golf 3 + Rechinul MON
2.Bora
3.Passat

+ Golful lui Sageata...
mai am poze si cu alte masini..revin maine

Bmw_Rulllzzz 18-05-09 19:42

a cui este bora aia ?

un_strain 22-05-09 20:39

a lu unu ianau din tuta :D are taicasu firma de transport persoane ungraia italia... :D misto masina... bravo lui ... dar parca tot a lu radu imi place mai mult de si mai are de lucrat la ea.. bv radule.

Bmw_Rulllzzz 23-05-09 23:17

mie mi se pare super aiurea...toata masina. spoilerul pe spate e urat in draci, spoilerul pe fata era o treaba acum vreo 3-4 ani iar de "jante" :lol: no comment. in loc sa-si fi pus spoilerele alea urate mai bine isi lua niste jante

All times are GMT +2. The time now is 08:44.

- Copyright 2026 4Tuning