![]() |
Re: Evenimente
prezent la superspeciala, ca n-am mai vazut asa ceva la noi, doar la wrc ce alergau baietii pe traseu de genul asta
|
1 Attachment(s)
Tess Rally Brasov 7-8 martie 2008 :
Plan Orar Ziua a I-a Plan Orar Ziua a II-a . |
Scutire scoasa deja :D
Sambata se pot vedea maxim 3 probe. Babarunca-Cheia, masina lasata mai jos de start, plecat un pic mai repede si fugit pe poiana mare (start rasnov - finish warte) / paraul rece. |
Unde e super speciala??
|
pe arena liceului sportiv .
|
O sa le faca un pic praf zgura! :lol:
Freak nu te mai dai? |
no baieti ce impresie aveti dupa super speciala de azi, intradevar s-a cam dus zgura de pe teren, au cules-o fotografii printre dinti:D
|
mie mi-a placut in general cum au mers baietii, cu exceptia acelui evo 9 care s-a intercalat cu loganurile si a mers ca o ceapa omu`. Cred ca era mai bine daca era zgura mai tare la cercul ala sa o ia putin mai cu viteza, dar avand in vedere ca nu am mai avzut asa ceva a fost super OK. La mai mare ;)
|
am ramas totusi cu impresia ca romanilor le-a cam lipsit tupeul comparandu-i cu echipajul din finlanda (daca am retinut eu bine) care desi s-au luat putin la cearta cu cauciucurile de pe margine, au facut totusi show, parerea mea...
asteptam cu nerabdare continuarea de maine, in special coborarea din poiana...yupiii :peace: |
|
cine stie unde e finish-ul la speciala 7, e in livada sau mai sus pe drumul de poiana?
|
A fost pe la Warte!
|
na ca a castigat echipajul din finlanda ;)
|
No ziceti domnilor cum , cand , cine si o ora sa merem la bucuresti ??????
|
De mers o sa mearga lumea, chiar si neorganizat. Dar cine vine macar sambata seara intr'un club ceva, cu restu utilizatorilor de pe forum care vor fii prezenti?
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:40. |
- Copyright 2026 4Tuning