![]() |
Re: Cea Mai Urata Masina A Momentului
ionut...tu intotdeauna esti impotriva a ce e nemtesc :) pot sa iti arat si scirocco ca tu zici ca e oribil de urata si anosta :lol:
Nu zic ca acel polo e frumos..da nici urat nu e! adica e mai rasarit fata de symobl, albea si 206 sedan. Arata acceptabil acel polo. |
Quote:
|
Quote:
doar swift si swift sport sunt frumoase ..restu sunt chiar oribile ! astea's gusturile :) |
2 Attachment(s)
polo ala sedan seamana putin cu...:lol:
|
Hai frate, tu compari floarea saoarelui cu trandafirul ?
Pai daca ma uit un pic, si 206-le meu seamana cu Bentley Arnage, nu? Haideti totusi sa fim putin realisti...intradevar 206 sedan nici mie nu-mi place, dar nici Polo sedan nu e chiar departe. De fapt, cam orice hatchback daca il faci sedan, iese cu craci... |
nu neaparat. VW jetta, ford mondeo, ford focus, opel astra, honda civic, etc.
|
Quote:
http://upload.wikimedia.org/wikipedi...abia_Sedan.JPG |
aici ai dreptate..arata aiurea! dar acel polo nu arata chiar asa rau. adica e ACCEPTABIL. E un fel de mini jetta ;)
|
daca nu iese putina bataie inseamna ca nu e 4t :lol:
am sters ultimele 6 posturi, sper sa nu ma injurati prea tare :) |
Quote:
|
1 Attachment(s)
sa nu uitam "Chestia" asta
|
da, doar ca incepuseti sa va contrati cam dur si erati pe langa subiect, in rest eu stau tare linistit :)
|
cred ca din ura pentru fiat bagati voi albea ca masina urata... chiar nu inteleg , albea nu-i deloc o masina urata , daca gusturile nu se discuta nu inseamna ca e neaparat urata... toata lumea are ceva cu albea , pentru o masina de familie e chiar frumoasa ;) si cineva mai zicea ceva de linea , un logan mai rotunjit , hai sa examinam putin fiat linea care are mai mult forma unui coupe daca ne uitam din toate partile la ea... iubiti-va voi conservele (vb lui Ionut) si noi ne iubim masinile ;)
PS: Aleks sper ca nu incalc vreo regula , nu am injurat nu am zis nimic rau , sper... |
nu haituiesc pe nimeni, de aia e forum, sa ne exprimam parerile liber, dar in cazul de mai sus stiu eu cat de "flexibili" sunt protagonistii si era o discutie.... never-ending, am experiente anterioare :lol:
|
Opel agila este de departe cea mai urata !
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:36. |
- Copyright 2026 4Tuning