![]() |
Re: Drobeta Turnu Severin
grasule cat ai dat pe BMW
|
9 Attachment(s)
Astazi a iesit soarele cu ocazia asta au mai iesit masinii la lumina.Postez cateva poze cu golf-u unui prieten de-al meu si cu ursu lu grigore 8):lol::lol:
|
da ...iar facusi poze la mine in parcare ......iar bmw -ul meu e nespalat de 2 saptamani bossule si u ii facusi poza :lol::lol::lol:
stai sa dea caldura sa vezi haos prin oras ce facem ;) |
Quote:
|
ce aveti mai cu ha benzina/ motorina, nu va inteleg, daca aveti bani sa bagati si masini pt modificari sau sa le cumparati modificate gata inseamna ca aveti bani si de restu, ce va tot plangeti,
ORI SUNTETI GOLANI ORI NU MAI SUNTETI. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
asta ca sa nu mai vb in necunostiinta de cauza :lol::lol: |
Quote:
sunt golan knd vreau , knd pot dar asta iar e treaba mea :lol: mai bn am una kre consuma , e unica pe oras , impune respect si face multe masini chiar prea multe si cine stie cunoaste asta , decat sa am o masina care seamana cu toate din orash mai bine una care impune respect si cand sta pe loc . diferenta este k masina mea a participat la king of europe si are un loc bun luat acolo ....deci nu cara bagaje ca altele sau sa ma duc cu ea la tara sau sa imi platesc facturile ...... aa o am pe bg fratzie sunt smecher o calc kt vrea plm si niki garda n- are ce imi face :lol::lol: |
Nu toata lumea are salariu de 15-20 de milioane si are bani de aruncat pe fel si fel de chesti pentru tuning, uni isi permit sa-si faca si la cat au iei bugetu si sa iese ceva frumos .
Legat de benzina nu stiu pe care din voi multumeste chestia ca sa scumpit ... |
Quote:
|
Ba ati innebunit?
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:41. |
- Copyright 2026 4Tuning