Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte Hobby-uri si Pasiuni (https://forum.4tuning.ro/654-hobby-uri-pasiuni.html)
-   -   Pentru pasionaţii de biciclete (https://forum.4tuning.ro/654-hobby-uri-pasiuni/4079-pasionatii-biciclete.html)

xgeox 12-12-09 08:38

Re: Pentru pasionaţii de biciclete

Quote:

Originally Posted by nikolas (Post 2882617)
si ceva frumos....:D:D

Frumoasa bikla numai ca nu poti face nimic cu ea.

radu715 12-12-09 10:16

Pentru cei din Bucurest : Cine iese azi afara cu bike?.. s-a deschis noul sk8 parc din tineretului :)

oq 13-12-09 11:34

3 Attachment(s)
ceva poze daca se poate din acel sk8 park :D pt cei pasionatzi :)
a si daca tot sunt nou pe aici frumos ar fi sa pun si eu poza cu subiectul:
BMX-ul e fosta bicicleta care a plecat pt ca ma cam doare spatele dupa atatia ani de dat pe ea dar oricum va ramane una din adevaratele iubiri care nu trece
MTB-ul este noul venit in familie dar care se mentine la acelasi nivel si incet sper sa ajung la un full suspension pt downhill
si daca pot sa va ajut cu una alta intrebati aici sa pe pm

rob3rt0 15-12-09 17:34

5 Attachment(s)
o tentetiva de neon:lol:(am sa va rog sa nu radeti chiar daca e o nereusita,da zic ca o sa arate bine la final)

Ingerasul99 15-12-09 17:39

De ce ti-ar trebui tie neoane?

rob3rt0 15-12-09 17:41

Quote:

Originally Posted by Ingerasul99 (Post 2894492)
De ce ti-ar trebui tie neoane?

nu e un neon,e un tub de gaz de la o bricheta in care am bagat un led si zic ca o sa dea bine pe bicicleta,am mai avut niste leduri rosii sub ea si erau super.nu am bani de instalatii serioase de neon

D.Y ¬ 15-12-09 17:54

Quote:

Originally Posted by rob3rt0 (Post 2894504)
nu e un neon,e un tub de gaz de la o bricheta in care am bagat un led si zic ca o sa dea bine pe bicicleta,am mai avut niste leduri rosii sub ea si erau super.nu am bani de instalatii serioase de neon

Cu cat pui mai multe porcarii nefolositoare pe bicicleta cu atat mai mult ea devine o " caruta ". Ai grija ce faci cu bicicleta.

rob3rt0 15-12-09 17:56

Quote:

Originally Posted by D.Y ¬ (Post 2894539)
Cu cat pui mai multe porcarii nefolositoare pe bicicleta cu atat mai mult ea devine o " caruta ". Ai grija ce faci cu bicicleta.

daca voi spuneti asta nu o sa mai pun porcaria aia , o las cat mai simpla:lol:

denees 15-12-09 17:56

e la varsta cand toti viseaza la neoane, nfs. ii trece lui.. sa'l lasam sa'si faca de cap. :) tare curios sunt ce iese.

rob3rt0 15-12-09 17:59

Quote:

Originally Posted by denees (Post 2894545)
e la varsta cand toti viseaza la neoane, nfs. ii trece lui.. sa'l lasam sa'si faca de cap. :) tare curios sunt ce iese.

chiar nu visez nfs , acum vreo 2 ani eram nebun dupa asa ceva.daca era un vis nu faceam pe bicicleta asa ceva,doar visam

D.Y ¬ 15-12-09 18:24

Quote:

Originally Posted by rob3rt0 (Post 2894544)
daca voi spuneti asta nu o sa mai pun porcaria aia , o las cat mai simpla:lol:

Bicicleta e bicicleta. E facuta sa te dai cu ea. Daca vrei neaparat neoane cumparati neoane de calitate. Nu pune o bricheta. Oricum faci ce vrei noi doar iti spunem parerea noastra.

Faci ce vrei. Puneti bricheta aia.. si du-te si plimbate cu ea pe unde sunt oameni si sa-mi zici daca lumea o sa rada de tine sau nu. :)

Si eu acum 6-7 ani imi pusesem beculete de craciun pe roata.. si erau lipite pe spite si exact unde e aparatoarea de la pinioane pe partea cealalalta am pus o bucata de fier si una de cauciuc sa faca legatura firelor care erau conectate la dinam si cand bagam viteza seara ziceai ca imi lua roata foc.. de la distanta era superba, dar cand te apropiai.. era praf.

Gandeste-te de 10 ori inainte sa pui vreo porcarie pe bicicleta.

(!8Y_M 15-12-09 21:30

6 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by nikolas (Post 2882617)
si ceva frumos....:D:D

dupa 1 (trialul....bicla modificata)... si 2.. (facuta de la 0)..... asta era pe locul 3 in planuri:))) sper ca in primavara sa ma apuc de ea:X... ulterior o sa fie si 4....ceva `pt drift` ca sa zic asa=))) mai multe nu zic...

3-ul in primavara-vara.. si 4 la anul pe vremea asta

salutare... bft...

bonus.. o poza de sezon... creatie proprie.. a mai fost pe aici...:P si repet.. pe gheatza... nu intra.. dar se simt totusi.. dar pe zapada batatorita.. face MINUNI... nu poti sa pleci cu "demaraj" pur si spl se infige....

xgeox 16-12-09 07:31

Quote:

Originally Posted by (!8Y_M (Post 2895159)
dupa 1 (trialul....bicla modificata)... si 2.. (facuta de la 0)..... asta era pe locul 3 in planuri:))) sper ca in primavara sa ma apuc de ea:X... ulterior o sa fie si 4....ceva `pt drift` ca sa zic asa=))) mai multe nu zic...

3-ul in primavara-vara.. si 4 la anul pe vremea asta

salutare... bft...

bonus.. o poza de sezon... creatie proprie.. a mai fost pe aici...:P si repet.. pe gheatza... nu intra.. dar se simt totusi.. dar pe zapada batatorita.. face MINUNI... nu poti sa pleci cu "demaraj" pur si spl se infige....

Ce caterinca asta ultima.

(!8Y_M 16-12-09 20:38

Quote:

Originally Posted by xgeox (Post 2895962)
Ce caterinca asta ultima.

nici n-ai idee=)))

D.Y ¬ 16-12-09 20:53

Quote:

Originally Posted by (!8Y_M (Post 2898138)
nici n-ai idee=)))

Ai imaginatie nu gluma :))

Te-ai muncit ceva la ea nu?

All times are GMT +2. The time now is 12:57.

- Copyright 2026 4Tuning