![]() |
Re: Pentru pasionaţii de biciclete
Quote:
|
Pentru cei din Bucurest : Cine iese azi afara cu bike?.. s-a deschis noul sk8 parc din tineretului :)
|
3 Attachment(s)
ceva poze daca se poate din acel sk8 park :D pt cei pasionatzi :)
a si daca tot sunt nou pe aici frumos ar fi sa pun si eu poza cu subiectul: BMX-ul e fosta bicicleta care a plecat pt ca ma cam doare spatele dupa atatia ani de dat pe ea dar oricum va ramane una din adevaratele iubiri care nu trece MTB-ul este noul venit in familie dar care se mentine la acelasi nivel si incet sper sa ajung la un full suspension pt downhill si daca pot sa va ajut cu una alta intrebati aici sa pe pm |
5 Attachment(s)
o tentetiva de neon:lol:(am sa va rog sa nu radeti chiar daca e o nereusita,da zic ca o sa arate bine la final)
|
De ce ti-ar trebui tie neoane?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
e la varsta cand toti viseaza la neoane, nfs. ii trece lui.. sa'l lasam sa'si faca de cap. :) tare curios sunt ce iese.
|
Quote:
|
Quote:
Faci ce vrei. Puneti bricheta aia.. si du-te si plimbate cu ea pe unde sunt oameni si sa-mi zici daca lumea o sa rada de tine sau nu. :) Si eu acum 6-7 ani imi pusesem beculete de craciun pe roata.. si erau lipite pe spite si exact unde e aparatoarea de la pinioane pe partea cealalalta am pus o bucata de fier si una de cauciuc sa faca legatura firelor care erau conectate la dinam si cand bagam viteza seara ziceai ca imi lua roata foc.. de la distanta era superba, dar cand te apropiai.. era praf. Gandeste-te de 10 ori inainte sa pui vreo porcarie pe bicicleta. |
6 Attachment(s)
Quote:
3-ul in primavara-vara.. si 4 la anul pe vremea asta salutare... bft... bonus.. o poza de sezon... creatie proprie.. a mai fost pe aici...:P si repet.. pe gheatza... nu intra.. dar se simt totusi.. dar pe zapada batatorita.. face MINUNI... nu poti sa pleci cu "demaraj" pur si spl se infige.... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Te-ai muncit ceva la ea nu? |
| All times are GMT +2. The time now is 12:57. |
- Copyright 2026 4Tuning