Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Dacia tuning (https://forum.4tuning.ro/134-dacia-tuning.html)
-   -   Dacii Speciale (https://forum.4tuning.ro/134-dacia-tuning/39746-dacii-speciale.html)

apline5 09-12-07 22:51

Re: Dacii Speciale

3 Attachment(s)
putinele 1300 ramase in viata in stare buna

MARI_NSL 09-12-07 22:58

Quote:

Originally Posted by apline5 (Post 1238765)

parca aku au iesit de la naftalina :lol: foarte frumoase :shock:

protuning 09-12-07 23:25

Quote:

Originally Posted by mikkai (Post 1238285)
unul dintre baietii astia nu are pic de imaginatie.Cea albastra e copiata probabil dupa cealalta.Cam urat.

te asigur ca nu ai dreptate pt ca cunosc proprietarii ambelor masini si m-am chinuit sa ii conving sa faca aceasi culoare si si nr de inmatriculare sa fie cat de identicee.si asa au efect!!dar daca erau aceasi culoare....!!va imaginatib ca stati la semafor trece o masina intr-o anumita directie si din greseala tocmai apare din nou din alta directie astfel coameenii raman confuzi ca au luato razna .in schimb prin oras fac legea pe unde trec lasa oamenii cu zambetu pe buze!eu ii respect pt ca din 25-30 mil au reusit sa faca o masina

Hexer 09-12-07 23:30

Quote:

Originally Posted by protuning (Post 1238826)
te asigur ca nu ai dreptate pt ca cunosc ambii proprietari si m-am chinuit sa ii conving sa faca aceasi culoare si si nr de inmatriculare sa fie cat de identicee.si asa au efect!!dar daca erau aceasi culoare....!!in schimb prin oras fac legea pe unde trec lasa oamenii cu zambetu pe buze!eu ii respect pt ca din 25-30 mil au reusit sa faca o masina

Eu apreciez oameni cu bun gust.
Spor la treaba si sa nu le vanda nici o data, sa ramana cateceva din tinerete pe viata!!!
Daca sunt sentimente in aceste masini, merita mai multi bani decat oricine ar putea sa ofere!

sandrin 09-12-07 23:35

cea crem are 2 stickere 4t iar cea albastra un sticker 4t :D
felicitari proprietarilor!

mikkai 09-12-07 23:45

NU am zis ca sunt urate.Am zis ca sunt aproape identice.Si daca vrei sa faci cam ce zici tu acolo vezi ca ti-au luat-o multe loganuri inainte.Ca sa nu mai zic de seria 3 si altele.

AG-20-MCA 10-12-07 13:21

Quote:

Originally Posted by apline5 (Post 1238765)

Apline tata ne-ai omorat cu daciutzele tale ;) ffff ingrijite parca sunt in parc la Mioveni deabia iesite din uzina :lol:

catageo 10-12-07 13:38

Quote:

Originally Posted by protuning (Post 1237472)
stiu si eu doua dacii a unor prieteni .parerea mea este ca sunt interesante.arata mortal cat de simple sunt!si suspensia + roti face tot

foarte frumoase masinile. as vrea si eu un eleron ca cele din poze, cu cine tre sa vb?

dracushorul 13-12-07 22:49

draguta dacia pusa de tunerul (neagra cu faruri de golf) :D:D:D in rest daca as face o selectie v-as dezamagii ... gusturile nu se comenteaza ...

GabitzuTHJ 13-12-07 23:37

salut am nevoie de ajutor frate !! am o Dacie SN , mici modificari.problema e ca nu pot sa scot sunetul ala gros sportiv din ea.am luat toba Powerful , nu se auzea nimic , am scos toba de mijloc am pus teava si tot nu se aude cine stie ce . . CE MAI TREBUIE FACUT ? MULTUMESC

B 89 WRC 13-12-07 23:49

iti trebuie si un motor pt toba aia

B 89 WRC 13-12-07 23:50

Quote:

Originally Posted by dracushorul (Post 1245437)
draguta dacia pusa de tunerul (neagra cu faruri de golf) :D:D:D in rest daca as face o selectie v-as dezamagii ... gusturile nu se comenteaza ...

ia fa o selectie sa te vedem ?

GabitzuTHJ 13-12-07 23:52

Quote:

Originally Posted by B 89 WRC (Post 1245506)
iti trebuie si un motor pt toba aia

de acord cu tine dar sunt SN care suna bine cu toba sparta eu am dat ceva bani pe ea si mm , mai nimic :)

B 89 WRC 13-12-07 23:58

fa reclamatie la powerful

BlacK_KilleR 14-12-07 00:12

urat...ce sa zic,nu mai dati raspunsuri cu tenta de misto...ca nu e frumos..solutii gen schimba masina/motoru...taie toba baga surubelnita.....veniti si voi cu solutii practice daca tot sunteti pasionati

All times are GMT +2. The time now is 01:22.

- Copyright 2026 4Tuning