![]() |
Re: dacia mea
pai mai baga si tu poze ,ceva!pe ce sa comenteze lumea?pe o cutie vopsita???????
|
spor la treaba,se vede k pui mult suflet in ceea ce faci,pana acum ai facut treaba foarte buna,tine-o tot asa si o sa iasa foarte bine zic eu.am si eu o dacie luata de curand si la fel am foarte mult de munca,deocamdata sunt la treaba cu sudatul si zic eu ca la mine e cam mare un pic capitolul asta,apoi urmeaza antifonat si vopsit tot cam ca la tine,mai asteptam poze sa vedem ce ai mai facut pe la ea.bafta
|
Grasule se vede ca iubesti maisna si ai multa...prea multa rabdare cu ea....las k la final va fi ceva frumos!!!spor la treaba
|
Cum stai cu lucrarile sefu?
|
Va pregateste o surpriza..!!
|
Abia astept sa vad surpriza! mah am fost azi pe la tine si nu erai nicaieri, am turat un pic da nu mo auzit nimeni!
|
1 Attachment(s)
Lipsa de ocupatie pt tine sergiu .. :)
|
sal imi place cum gandesti este marfa o sa iasa ceva frumos.Sincer la inceput arata groaznik masina dar incepe sa capete forma.Si inca ceva mai adauga si tu niste poze nu ne tine in suspans ,in rest succes in continuare si multa bafta :lol:
|
arata misto proiectul...abea astept sa il vad la final:X
|
am urmarit topicul de la inceput recunosc ca am ras la unele comenturi:-) foarte pasionat trebuie sa fie pustiul ca sa 'tuneze' asa ceva si bani investiti;)
|
fratioare dar nu ne mai arati si noua ceva poze ,,,,vrem sa vedem ce ai mai facut :D:D:D:D:D:D
|
ce fain iese.....mai baga niste poze sa vedem cum iese....ca si io is curios :))))) hai ca glumeam....deocamdata am avut ceva probleme personale.....datorii , amenintzari ca raman fara picioare si chestii din astea....acuma muncesk pe rupte sa imi acopar toate datoriile ...si dupa aia promit ca ma reapuc de mashina......o sa fie un wide_body_kit umpic mai umflat....mai multe nu va spun :P
|
pune si tu poza.
|
pentru voi o sa ma duc special pana la masina si o sa ii fac o poza :D :) sa vedeti noutati (chiar daca nu sunt noutati):) :P
|
salutare...am urmarit topicul...imi plac ideile tale...sper sa iti iasa qm doresti....spor la lucru:!:
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:22. |
- Copyright 2026 4Tuning