![]() |
Re: Dej
pacat k nu se vad prea bn pozele da mi-a placut cum arata cand l-am vazut :P
e HGT..cred k are cam 130 horse power.langa BCR l-am pozat :)) |
Quote:
DAR DACA II HGT VERO ATUNCI FAIN DE PROPRIETAR8) |
shi asta e posibil sa-l fi pus el sau fostul proprietar stickerul..oricum dak e HGT e tare :D
|
Fiatu ala il poti vedea pe langa Mariflor(pe deal),cred ca pe acolo sta proprietaru...de masina habar n-am ce sa zic...130 de calutzi ii destul de mult;)...nu prea cred ca are atatia...si apropo...bine ai venit printre noi;)
|
ms :P
am intrat pe mobile.de shi m-am uitat dupa fiat HGT shi am gasit vreo 2 modele misto shi am vazut shi cati cai putere au :) |
si intr-o vreme era si ceva Alfa Romeo pe langa industrial..unu negru,2 usi..ceva bari modificate,stopuri clare (ori asa era modelu)...
parca era de vanzare cu vreo 5 - 6 000 iepuroi si a stat masina si la UM cateva zile ... poate l-a vandut :) |
ati vazut azi BzZ? era in fatza la hortex shi i-am facut poze..uitati-va pe pagina anterioara.nu s-a schimbat mult, jentile is faine dar tot urata e masina :P
|
alfa romeo cred k s-a vandut k nu l-am mai vazut prin dej
a fost in trecere pe aici =)) da arata bine..cred k shi-a cumparat kit pt exterior nu cred k le-a facut la comanda.. |
acuma si tu .. du-te si spune-i la om :D ... pacat de saracele Calibra :((
|
poi eleronu ala strica tot la masina aia..pacat k nu il da jos
dak asta e adevarul eu ce sa fac..?? :D |
proprietarul fiatului locuieste pe vlad tepes,cu doua scari mai jos de mine8) :-)
|
Quote:
Api de cicalelile voastre s-o cam saturat lumea. despre eleron s-a mai vorbit, ia forumul de la capat si citeste. Sau daca nu ai ce scrie intra pe alta sectiune. Apropo tu ce masina ai, sau chiar esti junior? |
ce mah ai vreo problema din ce am scris?
n-am voie sa imi dau cu parerea..??:D |
am fost o data cu un HGT ... foarte misto merge
daca intr-adevar e HGT .. bravo lui .. sa o stapaneasca sanatos :P despre alfa .. e frumoasa , dar nu am mai vazut-o de ceva vreme |
mno mah nimik pe aici?
alte noutati prin dej? sau nu ati avut timp.. :D |
| All times are GMT +2. The time now is 16:11. |
- Copyright 2026 4Tuning