![]() |
Re: dacia mea. b.......
Am uitat sa pun virgula [...]WRC-ul din grila si proiectoarele ,(masina)e OK
E OK .. pentru ca ma refer la masina nu la aceste lucruri. |
Ai uitat sa pui si virgula si cuv "mashina" ehh..no problem..scz de offtopic
|
Banuiesc cand zic Felicitari DEM-ului ca ma refer la masina lui.... in fine. Nu ma deranjeaza observatia ta
|
frate demu e demu iar balu e balu. nu compari masina din ani 90si....... cu una din ..... in al doilea rand mie mi sa cam luat de ea si o sa o las in parcare dupa un timp si gata . o sa reveni peste ceva timp cu noua masina pe care o voi luao tot o dacie pe injectie. acuma ramane de vazut
|
Felicitari pentru permis! ;)
|
1 Attachment(s)
o noua achizitie 2 boxe rotunde de 30 cm. astept ideile voastre unde ziceti sa le pun ca eu nu mai stiu pe unde.
|
aste-as boxe de camera nu auto.nu cred ca se vor auzi bine in masina si in al doilea rand sunt naspa,mai ales cu mijlocul ala cromat zici ca sunt dinalea de casetofon dinala ieftin.......no offence.
|
capacele alea sunt puse de mine ca nu aveau si intrease praf in ele. ori cum boxele se aud calumea ca sunt date jos de pe masina de mine.
|
da scrisu' ala d p capota ce inseamna??bumbac 100%:D:Dsau cn stie ce....:D
|
pe 13 " nu se merita sa pui pe masina. Bass 0 medii si inalte ce-o sa fie de ele..
|
Quote:
|
strange bani mane si ia muzica calumea :D
|
2 Attachment(s)
Am Vandut Boxele. Imi Ajunge Muzica Care O Am Pe Masina. Am Revenit Si Eu Cu 2 Poze Mai Recente. O Sa Revin Cu Altele Pe Zi Si Cu Masina Spalata. Si App Vreau Si Eu Un Model De Bara De Spate Draguta. Ca Eu Nu Gasesc Ceva Mumos
|
1 Attachment(s)
uite un spoiler care mie imi place ft mult!de fapt singurul care imi place pt berlina:D:D;)
|
1 Attachment(s)
uite si ink unul frumus fock
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:44. |
- Copyright 2026 4Tuning