![]() |
Re: Hunedoara - Accidente
imi cer scuze ca ma bag aici unde nu e locu' meu !
dar am vazut un post de mai sus cu TIR-uri... fratele meu are un prieten in Slobozia sau Ct nu stiu sigur nu avea carnet dar conducea perfect !...are vre-o 19-20 de ani...si multi dastia cu TIR-urile il "incoltzeau" in trafic...ii lasa in pace isi vedea de treaba lui sa nu faca accident...se ducea dupa el cu masina...pana intrau intr-un oras...acolo il oprea si il batea cu báta de baseball pana nu se mai ridica de jos !...asa le facea la toti !...cred ca e singuru' care face asa :D...Respect Adriane ! :D |
Bine-ai venit fratzika in tzara cu o singura banda pe sensu' de mers.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Taranu tot taran ramane oricat ai incerca sa-l educi, iar cand iese din grota printre oameni reactioneaza ca "individul" din clip. Oare si-a facut vreodata examenul psihologic pe bune, nu pe pile ? |
ce tare ... pt unii nu exista lege , asa sunt multi participanti la trafic care se cred mari soferi
"cand vede ca te bagi ... accelereaza numai ca sa caute scandal... etc " .... referitor la clip , eu ma suiam in masina si dadeam mai tare cu spatele ca sa ma simt impacat "pt pumni care iam luat" ....naspa , ...... gresesti , platesti dar nu prin legea pumnului |
Luati-va pistoale si sa inceapa rafuiala :pistoles:
|
Quote:
|
eu in locul acelui baiat l-as da in judecata pe dobitocul ala care isi face dreptate cu pumnu si i-as cere despagubiri de n-o sa mai deie cu pumnu cat traieste!!!
|
Quote:
la ce ora incepem ? :D |
Eu am o bata sanatoasa ;)
|
Quote:
si-o cheie de roti din chrom-vanadiu |
chei am si eu si 2 leviere asa mai micute..radem glumim dar sunt multi bizoni din astia pe soselele noastre..si vorba aia i se poate intampla oricui..
|
Vai cat de mult mi-ar placea sa pocnesc un tir-ist d-asta cu tupeu. Am o boala pe ei...
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:48. |
- Copyright 2026 4Tuning