![]() |
Re: Masina Mea ..!
Quote:
|
Quote:
|
fiecare cu ce`i place.. io sunt forte extrem de multumit.. de sistemu de pe flocea meu care e stok.. si are procesor de sunet si amplificator integrat.. din fabrika :-> si din cate shtiu io is fakute de Clarion :-??
|
nu se merita sa iti iei dvd pe 2DIN decat daca are (posibil si sa nu aibe...de fapt mai probabil sa nu aibe decat sa aibe) rotatie la ecran ca am vazut pe skoda lu` amedeo de la enduro...te doare capu` daca stai sa te uiti la ceva pe ecran...bine ca el avea locu` destul de jos...anyway, mai bine iti pui dvd 1DIN si gata...si cu celalalt loc...o magazie de cd`uri sau ceva :)
|
1 Attachment(s)
Quote:
Daca stai mult timp in masina! Nu mai ai nevoie de Cd'uri! sony vaio u50. |
frate asta e calculator:P chiar nene Cipy...de ce nu incerci sa iti pui un calculator? stiu pe cineva care are si e f multumit, are filme, are display cu touch screen, are muzica gramada, are cd rom are tot ce vrei:D are si mouse si tst wierless:P si nu e scump...auzisem ca asta iarna era 500 euro prin cozia:)
|
Quote:
|
puteti sa va mutati la discutii diverse? :D plsss:D
|
mi-a venit cd-playerul :joy:
:workout: |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Ce parere aveti? :D
|
1 Attachment(s)
foarte tare frate!!!!! incepe sa semene:D
|
3 Attachment(s)
we have a new member:D
Name: Andrei ( nu are user deocamdata dar a promis ca isi face ) Masina: Volkswagen Beetle 1200cmc dar e "in renovari " An: 1970 CP: 34 ....in curand voi pune poza cu toata masina ...nu am apucat sa ii fac decat cateva pt k e dezmembrata...pozele sunt din service in timp ce schimba pivotu si facea instalatia electrica ( se pregateste pt sunet ):D Daca stiti pe cineva sau aveti cumva stopuri va rog anuntati-ma ( cele de pe masina sunt crapate ) si unu costa 4 mil iar un fal 9 mil ( merge pus fund de borcan ):). Masina maine pleaca la vopsit. Culoarea o sa fie albastru ca la Subaru Impreza. Motoru nu o sa ramana aceelasi, va fi unu de 1.6 de 80CP cu posibilitate de turbina ( inca nu stie daca monteaza ). Jantele le pastreaza pe cele originale dar le cromeaza, geamurile o sa fie trimise sapt viitoare la gheorghizat , vasilizat ( ionizat ), un lucru ciudat e ca toba are doar 30cm ( motoru fiind in spate ) si nu se poate pune evacuare dar o sa fie decat un final frumos de la Borla sau Powerfull. Ca muzica a zis ca pune un Mp3 player, 4 boxe si un tub dar astea dupa ce termina interioru ( mocheta noua, bord si tapiserie imbracate in piele ). cam atata...urmeaza sa pun cateva poze cand iese de la vopsit , poate pana atunci isi face si propietaru timp sa intre....nu pot decat sa`i urez Bafta in continuare ca stiu ca se uita:P |
Quote:
|
o sa ii zic :) statia o dai ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:53. |
- Copyright 2026 4Tuning