![]() |
Re: E36 - Alpine White ///
Motorul meu la baza este 2.5 , din acest motiv am intrebat .. Astept pe cineva care a facut acest lucru
|
Quote:
|
Quote:
|
Mersi frumos ! :D Este mult prea bun motorul sa il mai dau jos pentru 20 cp .... Stiam ceva despre admisie si soft dar nu eram sigur :D
|
5 Attachment(s)
Masina mea este gata !!! :lol::lol::lol:
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
Iarna pe ulita :D
|
1 Attachment(s)
Cu "fetele" mele :X 2010 - 2015
|
8 Attachment(s)
Si versiunea reala a masinii din joc :D De astazi circulam legal , cu roti omologate 225/45/17:twisted:
|
Ca tot vorbeam de legal , mai devreme m-a oprit si politia :lol: Daca pastram vechile jante acum eram din nou fara talon (gaura 5-6 sute de lei ) :yikes: Este ea putin mai inalta, un lucru care nu ma deranjeaza deloc . Insa acum ma pot plimba relaxat fara nici-o grija :D
|
jantele sunt motorsport ? dau foarte foarte bine pe masina si e si lega ! Putina culoare la miez si aia e !
|
cat te-a costat omologarea? ai intampinat ceva probleme la omologare? Sunt interesat ca vreau sa fac celasi lucru si eu
Ps ii sta f bine cu noile jante |
Jantele sunt style 24 oem din ce am studiat eu . Cat despre omologare, nu cunosc prea multe detalii. Eu am cumparat masina cu ele trecute in carte :-) .
|
Este frumoasa cu acest jante ;) !!!
simpla, cu mult bun gust ! |
Mersi Domnu Marian ! :D M-am saturat de jante late care iti termina masina :rolleyes2
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:02. |
- Copyright 2026 4Tuning