![]() |
Ce facem aici mah? o dam in dacia tuning ? :D
e destul de tare provocarea.. pacat insa ca masina nu este toata in poza... ar fi fost mijto o alta poza in care sa se afle masina in intregime... Dar in lipsa merge si asta! :) ma duc sa ma apuc de treaba! |
kk maka poza..
in fine .. o facem si p`asta... |
daca nu ii prea mare asteptarea pe maine fac poza la toata masina...
|
ar fi cel mai bine
|
1 Attachment(s)
Am facut si yo cva in 10-15 min :D
|
1 Attachment(s)
o facetzi care vretzi!
|
1 Attachment(s)
nu ma kritikti ink din 2 motive:1 nam timp
2 sunt in cepator! |
3: esti manelar , right ?
|
Santos ce ai cu el ? lasa`l e la inceput :D :twisted:
ps: KITCH TUNING |
Am mai spus-o si o repet... dacia este o masina aproape imposibil de tunat... trebuie sa fii ff atent ce pui pe ea ca risti sa o dai ff usor in kitch tuning! Multi, din prea mult entuziasm, pun prea multe elemente care nu au nici o treaba cu o biata dacie...
Ce sta bine pe un Lancer nu inseamna ca sta bine pe orice masina :wink: |
Tocmai de aceea nici macar nu ma risc sa prepar asa ceva..
prefer sa zic PASS.... asptept altceva ;) |
va multumesc pt intelegere!!!Santos eu nu ma pot numi manelar!eu ascult orice fel de muzik!!!este adevarat k imi plac si manelele,dar numai unele!!!k sa te convingi de kestia asta intreabal pe mikey madskilz de mine!el ma cunoaste de foarte mult timp siti poate da detalii!!!
|
bah fratzilor nu o datzi in \"polemici\" dinastea.parerea mea....offtopic.omu nu prea stie photopshop dar are interes....este un concurs liber.....despre masina se poate comenta cat vretzi dar dak vreti sa vb...pai faceti-o in alta parte....
sper k nu am ofensat penimeni(nici pe santos,nici pe speedy) P.S:shi yo am fost offtopic akuma :oops: :oops: :oops: si sper k nu o sa fiu privit aiurea k mi-am permis si prima data cand am castigat am pus o dacie.nu a fost cu intentie.......santos stie... :wink: |
SI eu zik Pass!!!! :oops:
|
1 Attachment(s)
varianta beta... mai e ceva de lucru la fundal...
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:14. |
- Copyright 2026 4Tuning